CELA PLAŽA NIJE SKIDALA POGLED SA NJE: Zbog lepe Amelije, poznatoj američkoj faci gotovo svi zavide

Gotovo da ne postoji osoba koja se nije okrenula za njom

Profimedia

Amelija Grej Hemlin (19) privlačila je sve poglede na plaži u Majamiju. Lepa manekenka je sa svojim novim dečkom, Skotom Diskom uživala u suncu, a gotovo da ne postoji osoba koja se nije okrenula za njom. 

Bivši partner Kortni Kardašijan nedavno je raskinuo turbulentnu vezu sa 22-godišnjom Sofijom Riči nakon tri godine, a utehu je pronašao u još mlađoj influenserki i manekenki Ameliji Grej.

Amelija je inače ćerka TV zvezda Lize Rine i Henrija Hemlina koji nisu nimalo oduševljeni jer je njihova ćerka u vezi sa 18 godina starijim Skotom, međutim teše se da je njihova veza samo faza. Ipak, rekli bismo da nije reč o fazi, jer Skot se ne odvaja od svoje nove drage.

Amelija često i na svom Instagramu deli provokativne fotografije, a poslednjom pojavom na plaži, koju su zabeležili paparaci, uspela je da zaseni mnoge. 

Profimedia 

Amelija je u minijaturnom, šljokičavom, roze bikiniju istakla svoje zgodno telo, dok jena glavi nosila maramu u sličnoj boji, a od nakita zlatne ogrlice i minđuše alke. S obzirom na to kako mlada Amelija izgleda, ne čudi nas činjenica da mnogi nisu mogli da skinu poglede sa nje.