MILIJARDER SNIMLJEN U DRUŠTVU "ŽDERAČICE MUŽEVA" Prvi put nakon što se odrekao firme koja mu je donela BOGATSTVO

Nekadašnje ljubavnike, koji su se godinama viđali iza leđa svojih bračnih partnera, paparaci su uhvatili kako uživaju na luksuznoj jahti, a zatim su uslikani tokom šetnje gradom.

AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Milijarder Džef Bezos (57) uslikan je u javnosti prvi put nakon što je svojevoljno odstupio s mesta izvršnog direktora kompanije "Amazon" koju je osnovao 1994. godine.

Jedan od najbogatijih ljudi na svetu pokazao je da i te kako uživa nakon odluke da ode sa čelne pozicije "Amazoba". Naime, on trenutno odmara sa svojom partnerkom Loren Sančez u meksičkom gradu Kabo San Lukas, zbog koje se 2019. godine razveo od supruge Mekenzi Bezos nakon 26 godina braka. Loren je zbog Bezosa ostavila supruga Patrika Vajtsela.

Džef i njen bivši suprug su nekada bili prijatelji, te se ne zna kada je tačno počela afera između Bezosa i Sančez.

AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nekadašnje ljubavnike, koji su se godinama viđali iza leđa svojih bračnih partnera, paparaci su uhvatili kako uživaju na luksuznoj jahti, a zatim su uslikani tokom šetnje gradom. Oboje su bili opušteno obučeni i nisu se obazirali na paparace jer više ne moraju da skrivaju svoju vezu. Nedavno je procurila u vest da su se verili. 

Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Džef i Loren prvi put su snimljeni kao par na Vimbldonu 2019. godine, gde su u svečanoj loži neprestano razmenjivali nežnosti. Nakon toga postali su nerazdvojni, a iako javnost nije verovala u njihovu ljubav i Loren se od početka prikazivala kao žena željna isključivo novca, izgleda da su i dalje zaljubljeni kao na početku veze.

Kada je Džef ostavio suprugu Mekenzi s kojom je bio 26 godina u braku, on ju je razvodom učinio trećom najbogatijom ženom na svetu jer je dobila 38 milijardi dolara u brakorazvodnoj parnici. Inače, Loren je dobila nadimak "žderačica muževa". Iako joj javnost nikada nije bila naklonjena, mnogi primećuju da njih dvoje izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana. 

Zanimljivo je da su i Loren i Bezos rođeni u Meksiku, a sa njima je bila i njena mlađa ćerka.