ISPOD OVE PERIKE KRIJE SE NAJLEPŠA PLAVUŠA SVETA: Fotke koje su razočarale sve, ne možemo da je zamislimo kao brinetu

Margot Robi u svojoj novoj ulozi izgledaće neprepoznatljivo, a ona je i još jedna potvrda da joj plavo zaista najbolje pristaje...

Dsanchez/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Margot Robie važi za jednu od najlepših žena sveta. Glumica već godinama održava svoj besprekoran izgled, a jedan od njenih najvećih atributa upravo je plava kosa.

Naime, Margot nazivaju najlepšom holivudskom plavušom zbog čega su je mnogi preklinjali da se ponovno vrati u plavo kada je pre šest godina zavirila u svet brineta. Margot je isprobala čokoladno smeđu boju kose koja joj nije loše stajala, no nije bila ni približno sjajna kao njena prirodna plava boja.

Dsanchez/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, čini se da ćemo lepu Margot ponovno morati da gledamo kao brinetu jer su je paparaci na setu novog filma uhvatili upravo sa smeđom perikom. Margot u svojoj novoj ulozi izgledaće neprepoznatljivo, a ona je i još jedna potvrda da joj plavo zaista najbolje pristaje...

Dsanchez/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U galeriji pogledajte kako Margot izgleda sa plavom kosom.

Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia, Camilla Morandi / IPA / PA Images / Profimedia Glumica koju važi za jednu od najlepših u Holivudu uslikana je sa tamnom nijansom kose.

 Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas