Omiljeni doktor iz serije danas ima skroz novi stil: Posle 20 godina daleko je onoga na šta smo navikli

Džastin Čejmbers totalno je promenio stil i više ne liči na momka iz hit serije Uvod u anatomiju

BLW Clips / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nekadašnja zvezda serije "Grey's Anatomy" Džastin Čejmbers nedavnim pojavljivanjem izazvao je interes brojnih fanova.

Nekada je slamao srca kao dr. Aleks Karev, a danas je zadržao deo svog nekadašnjeg šarma, ali je daleko od frajera kakvog ga pamtimo.

Džastin Čejmbers, kojeg smo gledali u seriji "Uvod u anatomiju", ponovo je izazvao interes kada je njegova bivša koleginica Čajler Leaj objavila zajedničku sliku. Zvezda serije "Supergirl" je objavila zajedničku fotografiju, a fanovi jedne od najdugovečnijih serija današnjice ostali su bez daha.

BLW Clips / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Kada se Aleks Karev i Leksi Grej ponovo ujedine na fotografiji, to je kao povratak u vreme kada naša televizijska srca nisu bila slomljena u milion komadića!", "Da li je moguće da se Lexi i Karev vraćaju?! Samo zbog vas bih ponovo počela da gledam", "Plače mi se, nedostajete mi!", deo je komentara na Instagramu ispod zajedničke fotografije.

Čejmbers je napustio seriju usred 16. sezone kako bi proveo više vremena s porodicom. Poslednji glumački posao imao je 2022. godine, kada je igrao Marlona Branda u seriji "The Offer", a sada je prihvatio ulogu u seriji "Accused".