NAPRAVIO VELIKU PROMENU IMIDŽA: Slavni glumac neprepoznatljiv dok je šetao gradom, jedva smo ga prepoznali

Iako je zakoračio u osmu deceniju, glumac Pirs Brosnan izgleda bolje od većine svojih mlađih kolega.

@MALIBUUSTARS YOUTUBE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I sa 70 godina holivudski glumac Pirs Brosnan važi za jednog od najvećih holivudskih zavodnika, a iza sebe ima uspešnu karijeru koja mu je donela svetsku slavu.

Mnogima omiljeni tajni agent svih vremena, sada je fotografisan na ulicama Malibua tokom šopinga, a ovoga puta mu se nije pridružila njegova voljena supruga Kili Šej Smit.

Mnogi su primetili i da glumac ima novi imidž, sa nešto dužom sedom kosom začešljanom unazad.

@MALIBUUSTARS YOUTUBE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Za ovu priliku odabrao je potpuno crnu kombinaciju košulje i farmerki, u kojoj je izgledao bolje od nekih svojih mlađih kolega. 

Inače, Brosnan često pokazuje koliko je srećan svojim brakom i životom uopšte. On je 29 godina u braku sa novinarkom Kili, a svaku godišnjicu i rođendan ne propušta da joj čestita na Instagramu.

Ali pre nego što ju je upoznao, izgubio je svoju prvu ženu, Kasandru Haris, koja je umrla od raka 1991. godine.

@MALIBUUSTARS YOUTUBE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Brosnan i Kasandra su bili u braku od 1980. godine i on je usvojio njenog sina Kristofera i ćerku Šarlot. Dobili su i sina Šona, koji je krenuo očevim stopama glume.

Tri godine nakon Kasandrine smrti, 1994. Pirs je upoznao Kili u kafiću u Meksiku i zaljubio se u nju. Bila je velika podrška i kada je njegova ćerka Šarlot preminula 2013. od raka jajnika, baš kao i njena majka Kasandra.

The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Brosnan ima nadimak za svoju ženu i naziva je 'svojom devojkom' kada priča o njoj i često deli porodične trenutke na svom Instagram profilu.

Još fotografija harmoničnog para pogledajte u našoj galeriji:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!