IMA BAR 80 KG VIŠE NEGO HOLIVUDSKE LEPOTICE I "KIDA" Kada sedne sve se "preliva", a muškarci mole za sekund njene pažnje

Slavna plus-size manekenka ponovo je uspela da prikuje sve poglede i da izazove talase uzdaha.

Instagram

Ešli Grejam još jednom je pokazala svima nama koje imamo problema sa samopouzdanjem zbog tu i tamo kog kilograma "viška", ali i onima koje ga nemaju, kako treba voleti sopstveno  telo, i dokazala je energija sve!

Slavna plus-size manekenka pojavila se na Nedelji mode u Parizu, i izgledala kao milion dolara u negliže korset haljini i samo možemo da joj kažemo BRAVO ŽENO, KIDAŠ!

Briga je što joj se tu i tamo "preliva" višak na stomaku, ili da li su joj ruke ili butine opuštene. Ne zanima je šta ko misli o njenoj zadnjici i da li komentarišu da je prevelika, ili za njen stomak. Kada se pojavila, sijala je poput boginje, i nema osobe koja nije želela da bude u njenom društvu ili makar da joj bude blizu. 

instagram/ashleygraham 

I dok su se oko nje smenjivale slavne "mršavice" od kojih je bila teža u proseku više desetine kila, Ešli je i dalje imala sampouzdanje za koje morate skinuti kapu. 

instagram/ashleygraham 

Devojka koja je utabala put i drugim plus-size modelima oduvek je bila neko ko je kreator pozitivnih promena, te je neko ko je o koleginicama i kolegama uvek imao lepu reč, čak i kada su je te iste osobe ogovarale po holivudskim kuloarima i rugale se njenom izgledu. 

instagram/ashleygraham 

No, Ešli je dokazala da je bolja od toga, te je danas ne samo jedna od najtraženijih modela koja aktivno snima naslovnice najvećih magazina i radi kampanje o kojoj druge manekenke mogu da maštaju, već je i proglašena za najlepšu ženu sveta, a dovoljno je da pogledate par njenih Insta objava da vam bude jasno zašto je to tako.

Na sve to, ona je i posvećena mama i supruga koja obožava svog muža, ali daleko od toga da je Grejam rođena pod srećnom zvezdom. Iza njenog uspeha stoji mnogo rada, suza i bola, te je lepo videti da danas konačno uživa u slavi koju je definitivno zaslužila, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia, instagram/ ashleygraham Pogledajte kako danas izgleda Ešli Grejam koja menja "pravila" mode i postavlja nove standarde lepote na radost mnogih žena.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

EVO KAKO JE EŠLI STVARNO OSTALA BEZ ZUBA! Manekenka otvorila dušu pa pokazala kako sad IZGLEDA! (VIDEO)  Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!