SLAVNA GLUMICA PRVI PUT U JAVNOSTI SA SINOM KOJI JE ISTI NJEN LAŽLJIVI BIVŠI Ludački ga volela a on je varao sa dadiljom

Slavna glumica Uma Turman pojavila se na festivalu u Kanu u društvu sina Levona kojeg je dobila sa kolegom Itanom Hokom, a mnogima nije promaklo da je njihov naslednik slika i prilika oca.

Kazuko Wakayama / KCS Presse / Profimedia

Slavna glumica Uma Turman pojavila se na nekom događaju nakon dužeg vremena, ali nije bila sama. Crvenim tepihom ovogodišnjeg festivala u Kanu prošetala je ruku pod ruku sa sinom Levonom kojeg je dobila u braku sa kolegom Itanom Hokom. 

Uma je izgledala poput boginje u zanosnoj puder roze haljini preko koje je prebacila zanosan tamno crveni ogrtač, dok je look zaokružila Chopard bordo čokerom i decentim nakitom. Ipak, njen najveći "ukras", složiće se mnogi, bio je njen sin, koji je izrastao u ozbiljnog frajera. 

Mnogima nije promaklo ni da je 21-godišnji Levon slika i prilika slavnog oca, a i on je, baš kao i starija sestra Maja krenuo stopama slavnih roditelja, te trenutno snima seriju "The Crowded Room" sa Tomom Holandom. Inače, ovo je Levonovo prvo javno pojavljivanje na nekom velikom događaju, a poslednji put je to bilo pre tri godine na Dior’s spring/summer 2020. reviji.

U Kanu se pojavila i Umina ćerka Maja koja je bila zvezda serije "Stranger Things", a koja trenutno promoviše "Asteroid City". Oba deteta nisu skrivala koliko su ponosna na svoju majku, iako je činjenica da joj nije uvek bilo lako u životu, pogotovo kada je glumica otkrila da je suprug vara sa dadiljom njihove dece Rajan Šavhjudž sa kojom je danas u braku.

Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Slavna glumica je nakon što je saznala za aferu okončala njihov brak, a iako je Itan u početku demantovao da je sve to istina, tri godine nakon razvoda oženio se dadiljom sa kojom je potom dobio ćerke Klementajn i Inidjanu.

Shutterstock 

Podsetimo, Uma i Itan upoznali su se 1996. godine na setu filma "Gattaca". Sve je išlo jako brzo. Niti godinu dana nakon početka veze Uma je bila trudna i 1998. rodila je ćerku Maju Rej.

Dva meseca posle njenog rođenja, Uma i Itan su se venčali u Njujorku, a njihov brak je blagoslovio i Dalaj Lama lično. Bio je to znak da je Uma pronašla čoveka svog života. A onda su 2002. dobili sina Roana. Morali su da unajme dadilju, i to je bio trenutak kada je Rajan ušla u njihov život.

Isabelle Vautier / Starface / Profimedia 

Danas se čini da je brak između Itana i Rajan poprilično stabilan, međutim, izvori bliski Šavhjudžovoj kažu da, kako vreme odmiče, tako teže podnosi suprugove "izlete" sa drugim ženama. Ipak, finansijski je obezbeđena te je to jedini razlog zbog čega nastavlja sve to da trpi.

MLADEN ANTONOV / AFP / Profimedia 

Sa druge strane, iako je Itana volela kao boga, Uma je nastavila dalje, a danas je u srećnoj vezi sa osnivačem "Bloomberg Media" Džastinom B. Smitom sa kojim je uplovila u odnos u junu 2021.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!