SVAĐA IZMEĐU BIVŠE I SADAŠNJE DOBIJA NOVI OBRT: Hejli POSLALA PORUKU Seleni, a njena reakcija raznela je mnoge

Hejli Biber poslala poruku Seleni Gomez i požalila joj se na pretnje i komentare koje dobija.

Instagram

Selena Gomez upravo je objavila na Instagramu da je dobila poruku od trenutne supruge Džastina Bibera - pop zvezde sa kojom je Selena bila u emotivnoj vezi deset godina.

„Javila mi se Hejli Biber i ispričala mi je da dobija pretnje smrću i gomilu uvredljivih poruka. Ovo nije nešto iza čega ja stojim. Niko ne treba da trpi zlostavljanje i mržnju. Uvek sam bila ambasador ljubavi i zaista bih volela da ovo prestane“, napisala je Selena Gomez na Instagramu.

Ako ste aktivni korisnik društvenih mreža, verujemo da ste ispratili dramu između Selene Gomez, Kajli Džener i Hejli Biber. Poznato je da "tihi rat" između bivše i sadašnje Džastina Bibera traje godinama, a slavna pevačica pokušala je da stane na put pričama i drami kada se pre nekoliko meseci fotografisala na jednom događaju sa Hejli.

Instagram 

Selena se sada oglasila nakon mesec dana od početka celokupne drame, nakon koje izlazi kao apsolutni pobednik. Njene reakcije u javnosti od njenog pojavljivanja do danas čini se nemaju nijednu mrlju, dok se Hejli svaki potez uzimao, a naročito i sada, za zlo.

Hejlin i Kajlin podsmeh naišao je na nož fanova koji su na strani Selene Gomez. Ona je nakon toga pretekla Kajli Džener i postala najpraćenija žena na Instagramu, dok su Hejli i Kajli izgubile nekoliko miliona.

Ipak, ni Džastin Biber nije pošteđen. U istoj nedelji uzavrele drame na koncertu u Kanadi prisustvovao uzvikivanju fanova koji su njegovu suprugu Hejli nazivali „ku*kom“.

Selena Gomez više puta je pričala o tome da je zbog veze sa Džastinom Biberom bila u depresiji, tvrdila je da ju je emotivno manipulisao, kao i da je nakon okončanja ljubavnog odnosa bila pod strogom antidepresivnom terapijom.

Shutterstock 

Hejli Biber, trenutna supruga Džastina Bibera, više puta je suptilno prozivala Selenu Gomez, a strani mediji su pisali o tome da je ljubomorna na bivšu devojku svog supruga kao i da joj jako smeta to što ih fanovi neprestano povezuju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!