NE DAJ BOŽE DA MU BUDE HLADNO: Slavni glumac platio čoveka da ga prati s grejalicom - ima posla za one koji hoće da rade

Fotografije sa premijere iz Dablina izazvale su lavinu komentara nakon što se saznalo da Tom Kruz zapravo ima "svog čoveka" koji ga prati sa grejalicom.

James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kada ste svetski poznata zvezda sa milionima na računu, pogotovo kada iza vas stoji jedna od najmoćnijih sekti na svetu, onda potreba za čovekom koji će vas u stopu pratiti sa grejalicom nije ništa iznenađujuće. Barem, tako je u slučaju Toma Kruza

Chris DELMAS / AFP / Profimedia 

Navikli smo vala sa njegove strane da redovno iznenađuje javnost. Tako, on sam izvodi čak i najopasnije vratolomije, jer, šta će mu dubler (?!), redovno "pumpa" i "izuvava" lice filerima, po potrebi koristi i narandžasti sprej ten, ne viđa ćerku jer mu crkva brani, i naravno, ima grejalicu, nevezano da li je na crvenom tepihu, ili na setu filma.

Valerie MACON / AFP / Profimedia 

I ko zna do kada bi ovo poslednje ostalo tajna, da se na mrežama nije našla fotografija fana koji je uhvatio trenutak, s obzirom da grejalicu na zvaničnim slikama videti nećete. 

U prvom planu, nasmejani Tom, pozira sa najširim osmehom na licu, u pozadini "mučenik" koji drži grejalicu, ne predaleko, da mu ne bude hladno, a ni preblizu, da mu se ne istope šminka i fileri. Dakle, u prevodu - ima posla za onog ko hoće da radi.

Naravno, internet je eksplodirao od komentara, ali bilo je i onih koji su ga branili.

"Stigao sam na premijeru odmah posle Toma Kruza te noći, bilo je sunčano i toplo u ulici O’Konel, tako da je crveni tepih nije bio iznenađenje. Iskreno rečeno, bio je tamo skoro dva sata i razgovarao sa fanovima i medijima pre projekcije. Trebalo je da ponese jaknu.", glasi jedan od komentara.

No, Tom je Tom, i naravno da će da pozira u fantasičnom odelu, a ne tamo nekoj jakni. 

Inače, glumac ovako nešto praktikuje i na setovima, što nije toliko iznenađenje, odnosno, nije jedini koji radi ovakve stvari, ali jeste kada je reč o crvenim tepisima. 

No, ne možemo, a da vas ne pitamo, da li biste radili kao lični nosač grejalice za Toma Kruza? Pišite nam vaše mišljenje u komentarima.

SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!