BILA JE NAJLEPŠA PLAVUŠA SA LICEM ANĐELA A SADA... Pojavila se sa deformisanom facom i izgleda kao da je pretrpela šlog

Slavna glumica Deniz Ričards ponovo je povećala usta, i dorađivala lice filerima, a zbog svega mnogi kažu da izgleda kao da je imala šlog.

APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Deniz Ričards godinama je važila za jednu od najlepših glumica u Holivudu. Slavna plavuša bila je predmet snova i žena i muškaraca, koji su podjednako maštali o njoj, a brojne dame nosile su njene fotografije u ordinacije hirurga ne bi li ih učinili što više nalik na lepu glumicu.

Nažalost, dani kada je bila poznata po svojoj lepoti davno su iza nje, a poslednjih godina više se priča o njenim neuspelim plastičnim operacijama i turbulentnom privatnom životu.

Nažalost, Deniz je, kao i njene brojne koleginice imala problem da se pomiri sa starenjem, te je pomoć potražila u ordinacijama hirurga. Vremenom je njena zavisnost od operacija učinila njen lik neprepoznatljivim, a nove fotografije idu u prilog toj tvrdnji.

APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naime, Deniz su paparaci uslikali prilikom kupovine sa suprugom, a iako se krila ispod kačketa, nikome nije promaklo da je ponovo nešto radila sa licem. Čini se da su njena usta ponovo veća nego što su bila, a zbog svega su "pala" na ivicama formirajući takozvani "osmeh Džokera". Od trenutka kada su se fotografije našle na mrežama, mogli su se pročitati i zabrinuti komentari fanova koji su najpre posumnjali da nešto nije u redu.

RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Izgleda kao da je pretrpela šlog", "O bože, šta je uradila sa licem", "Ovo je za psihijatra, a ne plastičara", "Deco, gledajte kako fileri ne treba da izgledaju"... samo je delić koji se mogao pročitati.

I zaista, Deniz na prvi pogled zaista deluje kao da ima zdravstvene probleme i nejasno je zašto je uopšte i otišla pod nož s obzirom da joj operacije nisu ni najmanje bile potrebne. 

Podsetimo, Deniz je karijeru započela kao model, a krajem 90-ih se probila u glumačkom svetu zahvaljujući ulogama u filmovima "Džejms Bond: Svet nije dovoljan" i "Divlje stvari".

Kasnije je punila medijske stupce svojim turbulentnim brakom s glumcem Čarlijem Šinom s kojima ima dve ćerke Sem Šin (16) i Lolu Šin (14), ali i zbog učešća u rijalitiju "Domaćice iz visokog društva".

Tada su i krenule priče da je uništila lice botoksom i ostalim tretmanima, iako je nekad bila jedna od najzanosnijih glumica.

Shutterstock 

"Ako ljudi malo bolje pogledaju, imam isti nos i iste usne. Ne koristim botoks ni filere", rekla je jednom prilikom samouvereno, ali činjenica je da joj lice često izgleda natečeno, podbulo i "izmučeno", pogotovo u poslednje vreme.

Shutterstock 

Fanovi je očajnički mole da se okane intervencija, međutim, čini se da Deniz još uvek vodi onim "valjda više verujete meni, nego sopstvenim očima", i negira bilo kakve operacije.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Relja Popović se oglasio posle operacije  Instagram/reljarelja

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!