OSVETE, TUČE I JAVNA PONIŽENJA: Najpoznatije svađe svetskih zvezda koje traju godinama

Da odnosi između slavnih zvezda nisu najsjajniji dokazuju najpoznatije svađe koje već godinama traju.

Youtube

Iako se mnogima čini da je svetska scena mesto na kojem je sve bajno i sjajno, poznate zvezde nam dokazuju suprotno. Dok su neki od njih otvoreno govorili o svađama sa svojim kolegama, drugi nikada nisu želeli da komentarišu ovu temu.

Otkrivamo vam najpoznatije svađe poznatih koje traju godinama, a neke od njih aktuelne su i danas.

Dženifer Lopez i Maraja Keri

Instagram 

Svađa između slavnih lepotica nastala je kada je Maraja Keri izjavila da ne poznaje Džej Lo. Iako se godinama spekulisalo o razlogu njihove svađe, Maraja je prilikom predstavljanja biografije otkrila da je njen prvi suprug, nekadašnji direktor diskografske kuće "Sony Music Entertainment" kontrolisao svaki njen korak, zbog čega ga je napustila i razvela se.

Tim povodom, Maraja je napustila i njegovu diskografsku kuću iako je postojao dogovor da će se u njenom filmu "Gliter" naći i njene pesme. Ipak, Marajin bivši suprug je u film stavio pesme Dženifer Lopez, a pristanak latino dive izazvao je svađu između slavnih lepotica.

- Kao ni sada, nisam je ni tada poznavala, ali znala sam pozadinu priče. Odlučila je da učestvuje u osveti mog bivšeg supruga, što sam joj godinama zamerala - rekla je Maraja jednom prilikom za medije.

printscreen/instagram/mariahcarey 

Ipak, Dženifer Lopez i Maraja Keri su nedavno uspostavile komunikaciju.

Madona i Elton Džon

Instagram 

Ovo je svađa koja je trajala deset godina. Nastala je 2002. godine kada je Elton Džon izjavio da je Madonina pesma o Džejmsu Bondu najgora pesma ikada. Ipak, pomirili su se tokom večere u jednom restoranu.

Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia 

- Ona je ušla i ja sam joj poslao poruku. Bila je dirnuta. Izvinio sam se prvenstveno jer ono što sam rekao nije nikada trebalo da se pojavi u javnosti. Prihvatila je izvinjenje, a mi smo je častili večerom. To je gotovo. Bila je fantastična. Rekla je: "U redu, hajde da nastavimo dalje" - rekao je tada Džon.

Tejlor Svif i Kanje Vest

Profimedia 

Prepiranje u javnosti ovog dvojca traje od 2009. godine kada je Kanje prekinuo govor popularne pevačice na dodeli MTV video nagrada u Njujorku. Reper je tada rekao da je Bijonse zaslužila priznanje koje je Tejlor dobila.

Shuterstock  Ipak, ni reper ni manekenka nisu komentarisali navode u medijima, a kao razlog njihovog rastanka mnogi navode i to što je Kanje Vest zakopao ratne sekire sa Kim što su potvrdile i poslednje paparaco fotografije nastale na reperovom koncertu.

Iako je došlo da primirja, Kanje je u svojoj pesmi "Famous" rekao da je Tejlor Svift zapravo on učinio poznatom.

Bijonse i Metju Nouls

screenshoot/instagram 

Svetska R&B zvezda Bijonse je 2011. godine dala otkaz svom ocu koji je godinama bio njen menadžer. U medijima se dugo spekulisalo da je razlog ove svađe taj što je Metju prevario majku pevačice, Tinu, nakon čega je ona podnela papire za razvod.

Robyn Beck / AFP / Profimedia 

Metju se svojoj ćerki osvetio tako što je u jednom intervjuu izjavio da je čuvena svađa između njenog supruga i nje bila iscenirana, kako bi se pevačici obezbedio medijski prostor a samim tim i povećala prodaja karata za njenu "On The Run" turneju.

Drejk i Kris Braun

printscreeen/instagram 

Popularni reperi su se godinama svađali, prozivali u pesmama, tukli u kubovima, a sve je eskaliralo 2012. godine kada je Kris u jednom klubu za Drejkov sto poslao flašu šampanjca. Tada su mediji navodili da je Drejk započeo svađu i gađao flašom Krisa, a sve to zbog popularne Rijane.

Print Screen / Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!