"OVO JE GROZNO, NE MOŽE DA SE SLUŠA" Poznati glumac isprozivao novu pesmu Elene Kitić, zahtevao da PREKINU program

Poznati domaći glumac Žika Todorović isprozivao pesmu Elene Kitić, nakon što je prekinuo prikazivanje spota u njegovoj emisij

Print Screen/Instagram Elena Kitić, Screenshot/Instagram

Elena Kitić nedavno je izbacila pesmu "Laži" koja je naišla na mnogobrojne pohvale. Pesma je snimljena za potrebe drugog dela filma "Južni vetar", a prati je i visokobudžetni spot.

Kitićeva je prepoznatljiva po svom autentičnom stilu pevanja, od kog nikada ne odstupa, a izgleda se baš on Žiki Todoroviću ne dopada.

Glumcu je tokom njegove emisije pušten spot mlade pevačice, a on je brže-bolje zahtevao da se prekine da ga ne bi dalje gledao, a ni slušao numeru.

- Meni je ovo grozno, ja ovo ne mogu da slušam - bio je zaprepašćen Žika kako zvuči nova Elenina pesma.

Instagram 

Mlada pevačica ni u ovom spotu se nije libila da pokaže nekoliko atraktivnih izdanja, pa je tako možemo videti u kupaćem kako sedi na konju, zatim na terenu u kompletu koji dosta toga otkriva, kao i scene sa muškarcem.

Instagram 

Podsetimo, bila je nedavno u centru medijske pažnje nakon što se pojavila vest da je u vezi s hrvatskim zadrugarom Franom Pujasom, s kojim je bila i na letovanju u Grčkoj. Ona o njemu do sada nije javno govorila, dok je Fran, nakon što je izjavio da su samo prijatelji, u "Zadruzi" ipak priznao da su zajedno, ali da ga se, kako on navodi, pevačica stidi.