KRATKA KOSA, ŠIŠKE I IZAZOVAN KOMBINEZON: Milica Pavlović danas slavi 30. rođendan, a PROMENA IMIDŽA je pun pogodak

Danas Milica Pavlović slavi svoj rođendan, a novom transformacijom izgleda očarala je sve.

ATA Images

Obzirom da danas Milica Pavlović slavi divan dan, pevačica je odlučila da svoje pratioce iznenadi fotografijom na kojoj je poput svetskih zvezda.

Milica je pozirala u vrlo atraktivnom izdanju na vrtoglavo visokim štiklama i uskom kombinezonu, a ono čime je sve iznenadila je dosta kraća crna kosa od njene prirodne.

Milica Pavlović je zaintrigirala sve opisom fotografije "Kučka se vratila". A nikada nećeš moći da pogodiš koju želju je zamislila u ponoć. Srećan mi rođendan", napisala je Milica i pohvalila se novom transformacijom izgleda.

Kombinezon sa ukrštenim pertlanjem i rukavice su nešto u čemu do sada nismo videli Milicu, a ona se za ovako efektnu promenu odlučila specijalno za svoj rođendan. 

Vrlo brzo su usledile čestitke mnogobrojnih fanova, ali i javnih ličnosti. Prvi među njima bio je košarkaš Tadija Dragićević, koji je napisao:

"Srećan rođendaan Miliceee legendicee!! Da puca sve", poželeo je košarkaš Milici.

I pored mnogo poslovnih obaveza, Milica je pronazalila vremena i za pripremu svog jubilarnog 30. rođendan, ali i za posetu mališa u Svratištu za decu kojima je donirala poklone i provela nekoliko sati sa njima.

printscreen/instagram, Instagram Milica Pavlović basic kombinacija