U toku jučerašnjeg dana kao bomba je odjeknula vest da je čuvena "crna mamba", supermodel Naomi Kembel u 51. godini postala majka.

Naravno, pitanja su se samo ređala - da li je rodila ona, ili je bebu dobila uz pomoć surogat majke, ili ju je usvojila.

Iako nekadašnja manekenka nije dala nikakve konkretnije informacije o celoj situaciji, u toku dana pojavili su se brojni navodi o njenom ljubavnom životu.

Takođe, mnogi su komentarisali bleđu kožu Naomine bebe zbog koje su glasine da je u pitanju usvajanje još glasnije. Takođe, paparaci su Naomi uslikali pre nekoliko nedelja gde je vidljivo da nije imala veliki stomak, tako da, ako ništa, sigurno je da nije ona ta koja je bila trudna.

naomi kembel
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Međutim, Naomi je nebrojeno puta izjavila da je nauka uznapredovala, te da može da odluči da bude majka kadgod to poželi, a njeni prijatelji izjavili su za strane medije da veruju da je Naomi ipak bebu dobila uz pomoć surogata.

Podsetimo, u toku jučerašnjeg dana, Naomi je na svoj Instagram okačila fotografiju na kojoj drži bebine nožice, a u objavi je napisala: "Ovaj prekrasan mali blagoslov je odabrao mene da mu budem majka. Tako sam počašćena što je ova nežna duša stigla u moj život, nemam reči kojima bi mogla da opišem doživotnu vezu koju sada delim sa svojim anđelom. Nema veće ljubavi".

Danas je Naomi objavila stori na kom je sa Dajen Von Furstenberg, a na mrežama su svi komentarisali da nekadašnji supermodel blista i da je skoro nisu videli tako srećnu.

naomi kempbel
printscreen/instagram 

Takođe, Naomi navodno živi u Americi sa dečkom kog nije predstavila javnosti, i sa kojim je dobila bebu.

"Zaista je srećna sa njim. Napokon je osetila da je savršeno vreme da postane majka", zaključio je izvor blizak manekenki.

Misteriozni dečko je navodno pun razumevanja i podržao je Naomi u odluci da dobije bebu iako je kako se pretpostavlja iskoristila za to donora sperme. 

Jedno je sigurno, koji god način da je iskoristila manekenka da bi postala majka, nesumnjivo je srećnija nego ikad.