Muzički producent i dobitnik Gremija, Ditejl, uhapšen je u Los Anđelesu, nakon što je optužen za seksualno zlostavljanje i silovanje.

Kako je moguće da se u svetu dešavaju ovakve stvari, pitate se? Uspešni, talentovani, planetarno popularni ljudi ali mnogi od njih nisu ono što se predstavljaju. Sa mrljama ili bez, uvek su na meti javnosti.

Poslednjih nekoliko dana imamo priliku da čitamo o najpopularnijoj voditeljki Elen Dedženeris i izvršnom producentu njene emisije, koji je optužen za seksualno uznemiravanje, o čemu su svedočili bivši radnici ovog tok-šou programa.

Sada, za istu a možda i još goru stvar, optužen je Noel Kristofer Fišer, poznatiji kao Ditejl. On je zadužen za produkciju mnogih hitova Bijonse, repera Lil Vejna, Lejdi Gage, Dženifer Lopez ali i mnogih drugih svetskih zvezda. Za Bijonsinu pesmu „Drunk in love“ dobio je Gremija, za najbolju R‘n‘B pesmu i nastup na sceni 2015. godine.

Strani mediji navode da su se seksualni napadi od strane producenta dogodili u periodu između 2010. i 2018. godine, a prošle godine, kada je u Los Anđelesu optužen za silovanje od strane jedne manekenke, izgubio je spor. Parnica je bila vredna 15 miliona dolara.

Kaucija da se Ditejl brani sa slobode iznosi 6,3 miliona dolara, a Wanted! će biti zadužen da vam prenese celokupan ishod ove priče.