Kao što smo već pisali, Mišel Obama je pokrenula svoj podkast u kojem će ugostiti brojne prijatelje, kolege, saradnike. U poslednjoj epizodi, Mišel je otkrila da se susrela sa lakšim oblikom depresije a nije se libila da otvoreno priča o tome.

„Budim se usred noći jer me nešto brine ili osećam težinu. Pokušavam da se bavim sportom ali bilo je perioda tokom karantina kada jednostavno nisam imala volju",  priznala je ona i otkrila da u nekim situacijama ne prepoznaje sebe.

„Ovo nije vreme kada se duhovno širimo. Znam da prolazim kroz jedan oblik lakše depresije. Ne samo zbog karantina, već takođe zbog rasnih borbi. I vidite ovu administraciju, njenu hipokriziju, dan za danom, to demorališe“, istakla je bivša američka prva dama.

Mišel Obama je dodala da je prilično "zamorno" probuditi se i videti još jednu priču o crnoj osobi koja je dehumanizovana, povređena, ubijena ili pogrešno optužena za nešto.

"I to dovodi do tereta koji nisam osećala dugo u životu. Mi smo u jedinstvenom trenutku u našim životima. Prolazimo kroz nešto što niko u našem životu nije doživeo", rekla je ona.