Još samo nekoliko dana ostalo je do početka prve polufinalne večeri Evrovizije koja će se ove godine održati u Roterdamu. Kako to obično biva, kladionice su odradile svoje i već izbacile svoje favorite za trijumf.

Iako su kladionice već uveliko otvorene, interesantno je da su se prognoze za pobednika promenile u poslednji čas, pa je doskorašnji favorit sa Malte Destini pala na drugo mesto, dok se na vrh liste popela predstavnica iz Francuske, Barbara Pravi koja je inače srpskog porekla.

Inače, Barbara Pravi je francuska zvezda u usponu i počinje da bude poznata široj francuskoj publici. Sjajnim glasom ne prestaje da oduševljava i najveće kritičare.

Njen deda po ocu je Srbin i ona mu je pre tri godine posvetila pesmu ne krijući da je veoma ponosna na svoje korene.

Naše predstavnice, devojke iz grupe „Hurricane“ su sa 21. pale na 28. mesto, po sajtu za prognoze Oddschecker.

  Svakako, najveće iznenađenje je malteška predstavnica Destini, koja već mesecima nije silazila sa prvog mesta na kladionicama.

Ipak, prva proba je sve promenila. Fanovima se nije svideo njen nastup, kao ni modna kreacija. Ona je obukla pink kombinaciju koja nije previše skrivala, a na nogama je imala čizme iste boje, koje je nisu baš slušale tokom nastupa, već su joj padale ispod kolena.

Iako su fanovi Evrosonga oduševljeni njenim glasom, mnoge su razočarali scenski nastup i stajling, čak i ozbiljne kritičare, ekipu sajta Wiwibloggs.