Život slavnih stalno je na meti medija, a njihove ljubavne afere svakako su nešto što ceo svet sa pažnjom prati. Razvodi i prevare postaju skoro uobičajena stvar, a o njihovim aferama piše se mesecima i godinama o pojedinima čak i decenijama.

Tako je ovih dana ponovo u interes javnosti došla priča koja kruži društvenim mrežama, a desila se pre skoro 30 godina. Glavni akteri ove priče su glumac Bred Pit i bivši bokser Majk Tajson.

Tajson se na čitavu priču, pomalo skandaloznu, pomalo smešnu, osvrnuo još pre devet godina u jednoj radijskoj emisiji, no tek je nedavno dobila zasluženu pažnju. Bivši bokser o glumcu Bredu Pitu misli sve najlepše, iako ga je jednom prilikom uhvatio u spavaćoj sobi svoje supruge.

Majk Tajson ispričao je detalje ovog neprijatnog događaja gostujući u jednoj televizijskoj emisiji. U to vreme je započinjao brakorazvodni postupak sa tadašnjom suprugom Robin Givens, i spremao se da ode kod advokata da podnese papire za razvod.

bred pit
Shutterstock 

Lepa Robin tada je optužila Tajsona za porodično nasilje, a on je tvrdio da je ona sa njim samo zbog novca.

Ipak, rešio je da po poslednji put obiđe suprugu i da eventualno izglade odnose. Ali, ono što je zatekao u domu koji su nekad delili ostavilo ga je bez teksta.

Majk kaže da ih je nju i slavnog glumca uhvatio pre seksualnog čina, ali da mu je bilo jasno šta bi usledilo da se on nije pojavio. Dodao je i da se Pit skamenio kad ga je video, što uopšte ne čudi.

- Kada me je video - potpuno je prebledeo. Jasno je moglo da se vidi da je na nekim drogama, i počeo je da me moli da ga ne udarim - kazao je bivši šampion ringa.

Bokser je bio oženjen sa Robin samo godinu dana od 1988. do 1989. godine, a nakon toga se ona kratko zabavljala sa Pitom koji ju je ubrzo zamenio sa Dženifer Aniston. Nju, pak, posle pet godina ostavio zbog sada takođe bivše žene Anđeline Džoli.

Sada, skoro 30 godina kasnije, Tajson kaže da je Pit dobar momak i nema ništa protiv njega.

bred pit
Chris Pizzello / AFP / Profimedia