Irina Šajk i Bedli Kuper važili su za najlepši par u svetskom šoubiznisu, ali na razočarenje mnogih raskinuli su veridbu pre dve godine. Ipak, bivši verenici ostali su u prijateljskim odnosima zbog ćerkice Lee de Sene.

Malecku najčešće možemo da vidimo kako šeta s mamom na ulicama Njujorka, a kako odrasta, sve nas više i oduševljava. Sada su ih paparaci ponovo uslikali, a obe su bile u ružičasto-ljubičastim nijansama. Lea je hodala s krunom na glavi i lutkom u ruci, a već je sada jasno da će postati prava zvezda.

lea de sena šajk kuper
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Irina je za ovu priliku obukla farmerke od svetlog džinsa, ljubičastu košulju na pruge, i papuče u roze boji koje su glavni hit za ovu sezonu.

Na prvi pogled mnogi pomisle "kakva mama - takva ćerka" i zaista tu nema greške, jer je i sama Irina nedavno otkrila da je Lea njena umanjena verzija.

"To je kao da imate svoj odraz. Ona je mini-ja", rekla je manekenka početkom marta za "The Sunday Times Style".

Inače, njeni mama i tata, manekenka i glumac, mamili su poglede gde god da su se pojavili zajedno. Bili su par iz snova, a kada su u aprilu 2015. godine počele da kruže glasine da su u vezi, svi su jedva čekali da ih vide u javnosti.

Ipak, to se po prvi put dogodilo službeno tek godinu dana kasnije na parišoj Nedelji mode. Tokom Victoria's Secret revije 2016. godine počelo je da se priča o Irininoj trudnoći jer je tokom svih izlazaka na pistu imala pokriven stomak. U martu 2017. godine stigla je neodoljiva ćerkica Lea.

irina šajk sa ćerkom
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Pravi razlog raskida nikada nije otkriven, ali Ruskinja je jednom prilikom otkrila kako dvoje super ljudi ne mora da čine dobar par.

Zajedno su bili četiri godine, a u vreme prekida svi su bili sigurni da je za njega zaslužna treća osoba - Ledi Gaga, Bredlijeva partnerka iz filma "Zvezda je rođena".

Iako je Gaga demantovala sve, malo ko joj je poverovao, a na ruku joj nije išla ni činjenica da je u to vreme i ona raskinula veridbu s Kristijanom Karinom. Ipak, tek kasnije je priznala kako je sve bila Bredlijeva ideja da film bude što popularnija, a zarada veća.

Više Irinih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia, Profimedia Ruska manekenka važi za najbolje stilizovanu ženu