‘Stranger Things’ je bez imalo razmišljanja jedna od najpopularnijih serija novije generacije, a razlog zašto je to tako krije se u dinamičnoj i nadasve misterioznoj priči.

Naime, ove godine smo u iščekivanju četvrte sezone, a nakon što smo u fabruaru 2020. pogledali prvi trejler, moramo priznati da nas je ovaj drugi poprilično zaintrigirao!

Kao što smo i pretpostavili, nažalost snimanje nove sezone je bilo odgođeno, a samim time i produženo zbog pandemije koronavirusa, pa je to jedan od razloga zašto službenog datuma izlaska serije i dalje nema.

Ipak, produkcijski tim nas je počastio novim trejlerom koji otkriva da se radnja vrti oko prošlosti glavne protagonistkinje, ali i da ćemo u novoj sezoni možda gledati doktora Martina Brenera, kao i neke potpuno nove likove.

Uprkos tome što je i dalje reč o nagađanjima šta će se potencijalno dogoditi i u kojem smeru će se ova dinamična misteriozna priča razviti, sa sigurnošću možemo reći kako smo sigurni da nas očekuje još jedna sjajna sezona prepuna intrigantnih zapleta i raspleta.

Za sada nam ne preostaje ništa drugo nego da još malo da pričekamo do službenog izlaska serije, a do tada ćemo uživati u trejlerima koji su zasad objavljeni: