Uloga Fibi u kultnom serijalu "Prijatelji" donela je američkoj glumici Lisi Kudrou svetku slavu i mnoštvo obožavatelja. Iako važi za nekoga ko ne voli da svoju privatnost deli sa javnošću ovaj put je napravila izuzetak.

Naime, Lisa je prošle nedelje obeležila 23. rođendan sina Džulijana i to podelila na društvenim mrežama. 57-godišnja glumica je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila je skrinšotove razgovora sa sinom putem aplikacije FaceTime.

Glumica je sina dobila iz braka sa suprukom Majklom Sternom, s kojim je u bračnu luku uplovila u maju 1995. godine.

Ništa te na ovom svetu ne može pripremiti za ulogu majke“, svojevremeno je izjavila glumica koja je sina Džulijana očekivala tokom snimanja četvrte sezone serije „Prijatelji“, a zahvaljujući njenom rastućem trudničkom stomaku, scenaristi sitkoma su se tome vešto prilagodili.

Uz kolege iz serije, Kudrou je nedavno snimila dugoiščekivani specijal „Prijatelja“, čije je premijerno prikazivanje odloženo usled pandemije, a po najnovijim saznanjima, ovog meseca napokon će ugledati svetlo dana.

„Na nove epizode ‘Prijatelja’ nemojte da gledate kao na ribut serije jer ne postoji nikakav scenario. Samo smo se zajedno družili, što se ne događa tako često, niti se pred kamerama tako nešto dogodilo od 2004. godine, kada smo prestali sa snimanjem serije. Verujem da će specijal biti odličan“, izjavila je Kudrou.

Uz zvezde poput Dženifer Aniston, Kortni Koks, Metjua Perija, Dejvida Švimera i Meta Leblanka, Lisa Kudrou je lik Fibi odigrala u svih deset sezona serije koja se na američkom NBC-ju emitovala od 1994. do 2004. godine.