Glumica Tori Speling (47), koja se proslavila ulogom Done Martin u kultnoj tinejdžerskoj seriji "Beverly Hills, 90210", poslednjih godina karijeru je ostavila po strani i posvetila se porodici.

Sa suprugom Dinom MekDermotom (54) ima petero dece, sinove Lijama (14), Fina (8) i Beaua (4) kao i ćerke Stelu (12) i Hati (9), a svi su vikend proveli u luksuznom rizortu u kalifornijskoj regiji Orange County, gde su ih paparaci ulovili kraj bazena.

Tori je nosila crveni kupaći kostim s dekolteom do pupka preko kog je zavezala crnu maramu kao suknju s visokom prorezom, a teško je ne primetiti da na paparaco fotkama izgleda znatno drugačije nego na Instagramu.

Tako je nedavno na društvenoj mreži podelila svoju fotografiju na kojoj je pratioce posebno zadivio njen uski struk, ali sada je jasno da se ipak malo poigrala u fotošopu, što su joj mnogi već i ranije zamerali.

tori speling
Interstar / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Glumica je i od samog početka karijere na meti kritika zbog plastičnih operacija od kojih ona priznaje samo korekciju nosa i povećanje grudi. 

"Uradila sam nos i grudi, i to je to. Stalno čitam komentare u kojima kažu da sam uradila mnogo više. Ljudi pričaju da sam "išla pod nož" još sa 17 godina. Moj otac je stalno govorio: "Ne brini, sve te priče će biti zaboravljene do sutra", ali te priče me prate čitavu moju karijeru!", požalila se jednom prilikom glumica.

Glumica je jednom prilikom priznala da je nedavno svojoj deci pustila reprizu serije Beverli Hils i da je nisu prepoznali.

Što se tiče njene glumačke karijere, Tori nije uspela da ostvari nijednu značajniju ulogu od one kojom se proslavila, iako je dok je još glumila u "Beverly Hillsu, 90210", uporedo snimila i nekoliko filmova, među kojima su "Co-Ed Call Girl", "A Friend to Die For" i "Udata za opasnost".

Nakon završetka serije, glumila je u nekoliko nezavisnih filmova, a dobila je i ulogu u horor-filmu "Vrisak 2". Takođe je glumila u crnoj komediji "Mrak film 2" i naučno-fantastičnoj tinejdžerskoj seriji "Smallville".

Pojavila se i u dva rijalitija. U šou "So NoTORIous" nastupila je 2006. godine, a 2007. je sa suprugom snimila rijaliti "Tori & Dean: Inn Love", ali u braku im nisu uvek cvetale ruže.

Par je 2013. godine proživljavao veliku bračnu krizu zbog njegove nevere, a glumica je tada navodno imala i slom živaca. Prema njegovim rečima, Tori se u to vreme stalno obrušavala na njega, zbog čega je utehu tražio u zagrljaju drugih žena, ali kasnije je priznao kako je zažalio zbog svojih postupaka.

Par je spasio brak, ali onda su došli drugi problemi, oni finansijke prirode. Naime, bračni par MekDermot našao se pred bankrotom, a dužni su bili doslovno na sve strane. Dugove su navodno podmirili u aprilu prošle godine.

Zanimljivo je i da su se Tori i Din upoznali dok je ona još bila u braku s glumcem i scenaristom Čarlijem Šanijanom. Njihova afera započela je prve večeri kada su se upoznali, a Tori se ubrzo razvela, pa se odmah mesec dana nakon što je razvod finaliziran 2006. godine, udala za svojg nekadašnjeg ljubavnika.