Kada je o glumi reč, sve je stvar verodostojnosti. Uostalom, koliko samo filmova i serija smo zavoleli zbog nestvarne glumcala na malim ekranima? 

Međutim, šta kada iza svega posredi ne samo netrpeljivost, već čak i mržnja?

To umnogome "ruši sneška", odnosno, i te kako menja priču, a zanimljivo je da su neke hit serije prestale da se snimaju baš iz razloga što glavni akteri nisu mogli da nađu zajednički jezik.

Pogledajte u nastavku koje zvezda se van svetla kamera apsolutno ne podnose...

Rajan Gosling i Rejčel Mek Adams

"Notebook" ih možda jeste proslavio, ali je javna tajna da glumci nikako nisu mogli da "kliknu". To je otišlo toliko daleko da je Gosling u jednom trenutku tražio od reditelja da mu nađe zamenu. Međutim, stvari su ipak uspeli da izglade, a svemu je pomogla improvizovana terapija na setu.

Arijana Grande i Viktorija Džastis

Mnogi su bili ubeđeni da su Viktorija i Arijana i privatno prijateljice, a ne samo u Niklodeonovoj hit seriji "Victorious". Međutim, istina je bila potpuno drugačija.

Serija je otkazana nakon 4 sezone, a rat preko društvenih mreža izazvala je sama Arijana tvitom: "Dušo, jedini razlog sto se Victorious završio je taj jer jedna devojka to više nije želela da radi. Odlučila je da ide na solo turneju umesto na grupnu, sa glumcima. Da je odlučila da krene sa glumcima, Niklodion bi ipak snimao još jednu sezonu, ali ti si izabrala drugačije. Muka mi je od ovog prijateljstva".

Ni Džastisova joj nije ostala dužna pa je odgovorila oštro: "Neki ljudi bi bacili one koje navodno smatraju prijateljima pod autobus samo da bi oni izgledali dobro".

Kler Dejns i Leonardo Dikaprio

Iako je teško poverovati da se čuveni "Romeo i Julija" ne podnose, zapravo je istina da je samo snimanje čuvenog filma išlo jako sporo. Dejnsova je kasnije isticala u intervjuima da je Dikaprio veoma nezreo, iako je stariji od nje 6 godina, a njegove šale i smicalice nisi prijale nikome iz ekipe, dok je glumac "udarao kontru" izjavama da je Kler "napeta, stegnuta i dosadna".

Nejtan Filion i Stana Katić

A sad pravo razočarenje za sve ljubitelje serije "Castle". Iako su mnogi ubeđeni da se glumci i privatno simpatišu istina je potpuno, ali potpuno drugačija. Filion apsolutno ne podnosi glumicu i često je znao da komentariše da je "šou umesto Kasla trebalo da se zove Beket". Glumicu je nazivao "divom", a situacija je bila toliko zategnuta da su čak morali da idu na grupnu terapiju kako bi se serija uopšte snimala.

Izvori kažu da Filion i Katićeva uopšte nisu razgovarali van seta i to je trajalo sezonama, a izmeđuostalog i to je navodno jedan od razloga zbog kojih je ABC rešio da ugasi seriju.

Džejmi Dornan i Dakota Džonson

Još jedan "hot" par na ekranu, koji apsolutno nije imao hemije na setu. Zapravo, hemije je toliko falilo da su "50 nijansi sive" obeležila brojna ponavljanja scena. Glumci su nebrojeno puta bili potpuno nezainteresovani da određene stvari odrade kako treba, a čak su i u intervjuima izjavljivali da ne vole jedno drugo.

Niki Minaž i Maraja Keri

Ovde slobodno možemo reći "udarila diva na divu". Njihova netrpeljivost potiče još iz vremena kada su obe bile sudije u Američkom idolu. Konstantna podbadanja, negativne doskočice uticale su na napetu atmosferu na snimanju pevačkog takmičenja. Problem je nastao u brojnim komentarima Kerijeve koja je ponizila Niki, koja joj, kao što se i očekivalo, nije ostala dužna. Sukob je toliko eskalirao da su obe "izletele" iz šou programa nakon samo jedne sezone.

En Hatavej i Džejms Franko

Nakon što su proglašeni za "najgore domaćine dodele Oskara", Franko je gostovao u jednoj emisiji gde je više nego negativno govorio o svojoj koleginici.

I voditelj i glumac složili su se da je "Hetavej lako mrzeti", kao i da je tako "prokleto emotivna štagod da radi".

Sara Džesika Parker i Kim Katral

netrpeljivost između sare džesike parker i kim katral dugo traje
IFTN / United Archives / Profimedia 

Ovu priču znaju, čini nam se, i vrapci na grani. Naime, nije tajna da je sukob između glumica nastao kada je Kim oktrila da Sara Džesika Parker ima gotovo dupli honorar u odnosu na druge glumice iz čuvene četvorke. Kako je lik Samante Džouns postajao sve popularniji, Kim je tražila povišicu, ali reditelj na to nije pristao. Parkerova je u brojnim itnervjuima izjavljivala da "istina nekad boli", a sve je rezultiralo time što Kim odbija da se pojavi u novom nastavku serije "Seks i grad"

Lindzi Lohan i Amerika Ferera

Kada se umesto najvaljenih 6 snime samo 4 epizode serije, stvari su više nego jasne. Naime, na setu hit-serije "Ružna Beti" su se glumice sukobile, a kako su izvori preneli, Lohanova je učinila sve da svakodnevno koleginici iz serije napravi pakao od života.

Uništavala je garderobu, pila i pušila, te ne bi trebalo da čudi odluka da ipak sezona ostane na samo 4 epizode.

Harison Ford i Džoš Hartnet

Možda je film "Hollywood homicide" bio apsolutni hit, ali to ipak nije pomoglo glumcima da na kraju pruže ruku pomirenja jedan drugom. Tenzije su postojale ne samo na snimanju već i na samoj premijeri, a neki izvori prenose da su se glumci često vređali na setu.
Ford je Hartneta zvao "propalicom", dok mu je mladi glumac odbrusio da je "matori prd**c". 

Blejk Lajvli i Lejton Mister

Priča slična Arijani Grande i Viktoriji Džastis. Iako bi neko pomislio da su Blejk i Lejton prijateljice i van seta "Tračare", istina je da glumice godinama ne razgovaraju. Kao jedan od glavnih razloga navodi se i to što Lajvli nije čestitala Misterovoj veridbu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!