Prošlo je 14 godina od kada se na svetskoj sceni pojavila simpatična devojka iz Totenhema nestvarnog, moćnog glasa.

Do tada za nju niko nije čuo, a onda, mic po mic, ređala je hit za hitom, da bi konačno i ceo svet pevao "Rolling in the deep", pesmu koja je njenu karijeru lansirala u zvezde.

Naravno, reč je o Adel, mladoj ženi koja poslednjih meseci puni novinske stupce zahvaljujući nestvarnoj transformaciji tela, ali i pored ogromnog gubitka kilograma, ostala je dosledna tome ko je zaista.

Zapravo, malo ko je mislio da će simpatična bucmasta devojka koja je svirala gitaru u lokalnom parku Brokvel i palila cigaretu za cigaretom dostići ikakvu slavu. Međutim, pevačica je razuverila sve "neverne toze" kada je postala jedna od najprodavanijih izvođača svih vremena.

adel
Youtube 

"To su poprilično monumentalni trenuci mog života, koje sam tamo provela. Kada se prođem pored tog mesta, bukvalno počenem da plačem. Stvarno mi to nedostaje, ali život se dogodio i ne bih tu mogla više da srećem ikoga od starih prijatelja", priznala je u intervjuu za BBC.

Danas je jedna od najuspješnijih pevačica u istoriji muzike, a uspeh albuma "21" može zahvaliti bivšem dečku koji joj je slomio srce.

Ovih dana proslavila je 33. rođendan i tim povodom na Instagramu je objavila nekoliko najnovijih fotografija i još jednom iznenadila obožavatelje svojim izgledom. Jer nikome nije lako da se navikne na novu verziju Adel, nakon što je uspela da izgubi gotovo 50 kilograma viška.

Takođe, pre nekoliko godina uspela je da se reši i loše navike konzumiranja cigareta i duvanskih proizvoda, i to nakon što je završila na operaciji glasnica, shvativši da bi to moglo da je košta karijere.

"Osećala sam se kao da mi je neko stavio zavesu preko grla ili kao da mi je nešto unutra", priznala je pevačica svojevremeno kada je morala otkazati i svetsku turneju.

Da bi oporavak bio potpun, morala je da ćuti skoro 2 meseca.

adel
Youtube 

Srećom, sa njenim glasom je sve u redu, a ceo svet nestrpljivo očekuje neke nove projekte i pesme. A što se izgleda tiče, ne sumnjamo da će Adel nastaviti da radi na svojoj liniji i naravno, na svom zdravlju.

Još fotografija slavne pevačice, pogledajte u galeriji ispod:

Instagram, Profimedia Adel nekad i sad