Mirili su se, raskidali, pokušavali iznova i iznova, ali ništa... Dženifer Lopez i nekadašnja bejzbol legenda definitivno su stavili tačku na svoju ljubav, a iako je par nedavno viđen na romantičnoj večeri, kako stvari stoje, to je bilo zaista samo prijateljski.

Nakon toga, pevačica je uslikana na putu do studija sa zabrinutim izrazom lica, a Aleks se za to vreme hvalio na Instagramu gubitkom kilograma.

Međutim, upućeni sada tvrde da je utehu nakon ljubavnog brodoloma sa Džej Lo pronašao upravo u jedinoj ženi koju je izistinski voleo i koja mu je rodila dvoje dece - Sintiji Skurtis.

Par je bio u braku od 2002. pa sve do 2008. godine, a razveli su se zbog zahladnelih odnosa.

Međutim, nakon razvoda, ostali su bliski, a izvori tvrde da su zapravo i više nego bliski, te da je hemija između njih neosporiva.

Iako je Sintija u braku, upućeni tvrde da je spremna da ostavi sadašnjeg supruga zbog bivšeg. Sa druge strane Aleks je navodno shvatio da nijednu drugu ženu nije mogao da voli kao bivšu, te da je najveća greška u njegovom životu to što je dozvolio da se cela priča olako završi.

Ima i onih koji tvrde da sve ovo Aleks radi kako bi Dženifer vratio za prisniji odnos sa Benom Aflekom o kom se takođe piše uveliko poslednjih dana.

Kako stvari stoje, čini se da se cela ova Rodrigez-Lopez priča pretvara u pravu sapunicu, međutim, da li će baš sve biti onako kako strani mediji prenose, ostaje da vidimo.