Tina Luis odavno je stekla vojsku obožavatelja na Instagramu zbog seksi objava, ali zadnjih godinu dana je privukla pažnju javnosti i muškarcima s kojima se družila.

40-godišnja manekenka, koja se ističe oblinama i mnoštvom tetovaža, većinu vremena provodi u kupaćim kostimima i donjem vešu u kojima pozira za pratioce, a često može da se vidi i na plaži.

Tina je mamila poglede prolaznika na kalifirnijskoj plaži dok se brčkala u plićaku. Luis je nosila zelenobeli bikini koji je jedva zadržavao njene obline. U istom kupaćem, samo roze boje, je viđena i ranije na plaži, a očito je da preferira minijaturne varijante.

tina luis
DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kako piše Daily Mail, Tina je srećno zauzeta, a ljubi biznismena Breta Openhajma (44) koji je poznat po emisiji "Selling Sunset" o prodaji nekretnina. Nedavno su snimljeni zajedno u Kaliforniji kako šetaju držeći se za ruke.

Inače, Tina je u aprilu viđena na večeri s misterioznim muškarcem u restoranu u Holivudu. Luis je tako još jednom zaintrigirala javnost jer to je bio četvrti muškarac od maja prošle godine s kojim se povezuje, ali prvi je koji nije slavan.

Naime, manekenka je prvo ljubila 16 godina starijeg Gavina Rosdalea koji je poznatiji kao bivši muž Gven Stefani koji ju je varao s dadiljom nego po svojoj muzici.

Viđeni su tokom šetnje parkom Universal City u Los Anđelesu dok su šetali Gavinovog psa, a samo dva meseca kasnije šuškalo se da Tina ljubi osam godina starijeg Brajana Ostina Grina (47). Uhvaćeni su tokom sastanka u Los Anđelesu i mnogi su mislili da je nakon njihovih pojavljivanja u javnosti veza ozbiljnija i da je glumac preboleo bivšu suprugu Megan Foks.

Ipak, već u oktobru prošle godine je fotografisana na plaži u Malibuu s reperom Paf Dedijem (51). Prepustili su se nežnostima, mazili se i ljubili i delovali su jako srećno i zaljubljeno, a Luis je mamila poglede prolaznika u minijaturnom bikiniju.

To je mnoge iznenadilo jer se činilo da je manekenka u vezi s Brajanom, kao i da je Paf ponovno sa Sarom Čapman, majkom njegove ćerke.