Kloi je nekada bila jedna od omiljenih Kardašijanki. Neposredna, inteligentna, zabavna... milioni su je voleli zbog njenog karaktera, i čak je dve godine za redom nagrađivana titulom najbolje rijaliti zvezde.

Međutim, od momenta kada je smršala i počela da preteruje u upotrebi programa za ulepšavanje, tako se čini da se pojavila neka nova Kloi, koju niko ne prepoznaje.

Neki bi rekli da je to posledica odrastanja pred kamerama, što, kada su Kardašijnake u pitanju nije baš potpuno tačno, kao kada se radi o Dženerovim.

Zapravo, pre 2007. godine, oni su bili gotovo nepoznati javnosti, a poznato prezime spominjalo se jedino devedesetih tokom suđenja O Džej Simpsonu, kada je član advokatskog tima bio nekadašnja glava porodice, Robert Kardašpijan, otac Kortni, Kim, Kloi i Roberta, i prvi muž Kris Džener.

Najmlađa Kardašijanka (36) tokom odrastanja nije imala nikakve sumnje u svoj izgled, a onda je počeo da se emituje rijaliti koji ih je vinuo u zvezde: "Keeping up with the Kardashians" na E! mreži.

Tada su se javili i prvi negativni komentari na račun izgleda rijaliti učesnice.

- Ne osećam se prijatno. Debela sam. Ne želim da budem gola ispred kamere, da svi komentarišu "debela, duhovita sestra Kim Kardašijan". Neću – rekla je tada Kloi dok je nosila samo ogrtač tokom snimanja za kampanju "KRZNO? Radije gola!" iza koje je stajala PETA, pa napustila snimanje.

Pre početka snimanja rijalitija mislila je da je u dobroj formi. Izjavila je za časopis People kako se to ispostavilo kao netačno zbog visokih standarda lepote kakve su postavile njene sestre.

Kloi je rođena sa zelenim očima, plavom kovrdžavom kosom i svetlijom puti od svojih sestara. Visoka je 175 centimetara što je skoro 20 centimetara više od Kortni i Kim. 

- Znala sam da ne izgledam kao svoje sestre, nisam imala njihov oblik tela, ali nisam mislila da je to loše. Imala sam roditelje koji su me voleli i uvek su se trudili da se osećam lepom tako da nikada nisam sumnjala u svoj izgled. Zapravo, nisam shvatila da sam "debela sestra" dok mediji to nisu počeli da govore o meni. Počela sam da govorim to pred ljudima. Dobro, ja sam debela, smešna sestra. Koga je briga? Dopustila sam da to preuzme moj celi imidž. Nisam bila debela. Nisam bila gojazna, ali dopustila sam društvu da me uveri da jesam - iskreno je progovorila Kloi.

kloi kardasijan
Shutterstock 

Pored borbe sa predrasudama, zadesila ih je još jedna nemila vest. Njen otac, Robert Kardašijan, preminuo je, što je Kloi izuzetno teško podnela. 

U svojoj biografiji "Strong Looks Better Naked" opisala je koliko joj je to bilo traumatično iskustvo. Na sahrani su je pridržavali da se ne onesvesti, a kako kaže u jednom trenutku se bacala po podu, udarala nogama i vrištala, ne mogavši da prihvati da njenog tate više nema. 

Nakon toga, počela je da mnogo više izlazi i da pije. Mnogo puta je istakla kako je jedini razlog što nije završila na odvikavanju njena sestra Kortni koja ju je motivisala da vrati kontrolu nad sopstvenim životom. 

Brak sa zavisnikom

Nekoliko godina kasnije, upoznala je NBA košarkaša Lamara Odoma (41). Par se verio nakon deset dana, a venčanje je usledilo mesec dana kasnije. Igrač Lejkersa tada je bio na vrhuncu svoje karijere, a Klo koja je do tada bila poznata samo kao mlađa sestra Kim Kardašijan, dobila je na popularnosti.

Par je uskoro dobio svoj spin off "Khloe & Lamar", koji je trajao samo dve sezone.

Iako je mislila da je njen život konačno srećan, sudbina se potpuno preokrenula.

Nakon dve godine braka Lamar je počeo da vara Kloi, ali i da preteruje sa konzumiranjem narkotika. Lamar je nebrojeno puta izjavio koliko mu je žao zbog svega što je radio Kloi, a u svojim memoarima opisao je i trenutak kada ga je Kloi pronašla drogiranog sa striptizetama u hotelskoj sobi.

- Otvorila je vrata i udarila je prvu devojku koju je videla, a drugu, koja je pokušavala da joj se suprotstavi, pretukla je. Njena majka Kris (65) vrištala je, a jedan od čuvara pokušao je da razdvoji Kloi od striptizete - prepričao je incident.

Kloi je lagala celu porodicu povodom Lamara, te je malo ko znao pravo stanje u njihovom braku. Čak je i njen rođendan proveo sa drugim ženama.

Nakon četiri godine braka, najmlađa Kardašijanka napokon je podnela papire za razvod. Ipak, nakon Lamarovog predoziranja u bordelu, zaustavila je brakorazvodnu parnicu kako bi mogla da prati njegov oporavak. Bivši košarkaš proveo je četiri dana u komi, a celo vreme uz njega bila je Kloi i njena porodica. Godinu dana kasnije par se i zvanično razveo. 

Dobro telo kao najbolja osveta bivšem

Kloin izgled se drastično promenio od početka snimanja "Keeping Up with the Kardashians", pre više od deset godina. Rijaliti zvezda je potpuno transformisala svoje telo i pretvorila svoj novi stil života u svoju strast, ali i posao.

Nakon biografije, pokrenula je i sopstveni show program "Revenge Body with Khloe Kardashian" u kom je pomagala obožavateljima da fizičkom promenom i vežbanjem prebrode gubitak voljene osobe.

- Od kada sam počela da se menjam, ne samo telo, već i sebe, ljudi su počeli da me doživljavaju kao stručnjaka na tom polju, Ne tvrdim da to jesam, ali mogu reći da je to najbolji način da se osvetite. Zvuči suludo, ali je istina. Ipak, ovde ne mislim samo o broju kilograma već i u vežbanju koje pomaže da se oslobodimo napetosti i crnih misli, a savršeno definisano telo je samo ono što vam sledi, i vi se osećate sve bolje i bolje. Samim tim, terate bivšeg da još jednom razmisli o svemu - rekla je Kloi tada. 

kloi kardasijan
printscreen/instagram 

Kloi je vremenom postajala sve vitkija, a njene obline dramatičnije. Lice joj je bilo drugačije, nos manji, a jagodice izraženije, zbog čega su je godinama optuživali da je imala plastične intervencije.

Međutim Kardašijanka je te tvrdnje odbacila govoreći kako su tanki struk i velika zadnjica rezultati vežbanja.

Početkom marta pojavila se nefotošopirana fotografija Kloi u leopard kupaćem kostimu. Navodno ju je fotografisala baka, a kako su fotografije završile na mrežama još uvek nije poznato.

kloi kardasijan
printscreen/instagram/thegoodthebadandthefake 

Kloi se tada oglasila na instagramu, pokušavajući da opravda to što želi da se fotografija "skine" sa mreža, i čak u lajvu pokazala da ipak izgleda onako kako je tvrdila.

Međutim, i pored podrške nekih poznatih ličnosti, mnogi nisu imali toliko saosećanja i empatije. Mnogi su rekli da zvezda pokušava da izazove sažaljenje, a sama je stvorila lažnu predstavu o svom telu preteranom upotrebom filtera, ali i Fotošopa.

"Moja porodica je uništena"

Neko bi pomislio da će, nakon Lamara, sledeći put više obraćati pažnju s kim je u vezi. Međutim, usledio je još jedan ogroman ljubavni brodolom.

Sa NBA košarkašem Tristanom Tomsonom započela je vezu dok je u to vreme očekivao prvo dete sa bivšom devojkom Džordan Krejg. Dve godine kasnije, Kloi i Tristan dobili su ćerkicu Tru, a tokom trudnoće košarkaš je redovno varao rijaliti zvezdu.

kloi kardasijan tristan tomson
printscreen/youtube/Keeping Up With The Kardashians 

Par je raskinuo 2019. godine kada je Tristan poljubio nekadašnju najbolju prijateljicu Kajli Džener, Džordin Vuds.

- Svi smo znali na šta je Tristan spreman, vidite šta je uradio dok sam bila u devetom mesecu trudnoće. Znala sam ko je on, ali nisam znala da je ona takva - rekla je Kloi svojim sestrama.

"Moja porodica je uništena", vrištala je besna Kloi, "Ja nisam samo TV emisija! Ovo je moj život!" dodala je tada.

Džordin je pokušala da ispriča svoju stranu priče u intervjuu kod Džare Pinket Smit, supruge Vila Smita.

To je još više razbesnelo Kloi koja je Džordin nazvala lažljivicom.

- Zašto lažeš Džordin? Ako pokušavaš da spaseš samu sebe javnim nastupima, umesto da si me pre svega nazvala i rekla da ti je žao, budi barem iskrena u svojoj priči. Uz to, ti si razlog što se moja porodica raspala! - Kardašijanka je napisala na mrežama a potom dodala: 

- Tristan je podjednako kriv, ali on je otac mog deteta. Bez obzira na to što meni radi, neću da naškodim svojoj ćerki. On je ovo pokušao da reši privatno. Da je išao u javnost i lagao o tome šta se dogodilo, onda bih i njega prozvala na isti način.

kloi kardasijan
printscreen/twitter 

Međutim, nakon što su se stvari stišale, Kloi je promenila mišljenje.

- Ono što je bilo teže i bolnije je to što me povredila veoma bliska osoba. Neko koga sam volela i koga sam tretirala kao mlađu sestru. Džordin nije kriva za raspad moje porodice. Ovo je Tristanova krivica. Moram da nastavim dalje sa životom i osvrnem se na sve blagoslove. Svoju porodicu, zdravlje i prekrasnu ćerku Tru – napisala je.

Ipak, činilo se da je ipak godinu dana kasnije uspela da oprosti Tristanu, pa čak je i potvrdila navode da su se verili.

Međutim, Tristan je ponovo izigrao njeno poverenje, te je nedavno otkriveno da ju je ponovo prevario sa Instagram modelom Sindi Čejs. I dok ona uživa u novoj slavi, Tristan ponovo pokušava da se "opere".

Kloi se nije zvanično oglašavala povodom navoda, ali je primetno da svakodnevno kači motivacione poruke na svoj Instagram profil.

Još neka njena izdanja i kako se menjala kroz godine pogledajte u galeriji ispod:

Shuterstock, Clark Samuels / Shutterstock Editorial / Profimedia Pogledajte koliko se promenila rijaliti zvezda