Iako nepisano pravilo kaže da posao i zadovoljstvo ne treba mešati, ljubavnici s velikog platna često su postajali partneri i u privatnom životu.

Dok su neke glumačke romanse odolele testu vremena, druge su se pokazale kao katastrofalna greška, a ovo su samo neki od zaboravljenih holivudskih parova.

Tom Kruz i Penelope Kruz

Slavni glumac Tom Kruz navodno je bio skhrvan kada ga je Penelope Kruz ostavila nakon tri godine veze. Lepa Španjolka nakon Toma je bila u vezi sa Metju Mekonagijem, koji ju je, ostavio nedugo nakon što je u jednom baru ugledao brazilsku manekenku Camilu Alves. Ona mu je naposletku postala supruga, a Penelope je sreću našla s Javierom Bardemom.

Tom Kruz i Penelope Kruz
Shutterstock 

Bred Pit i Džulijet Levis

Pre brakova s Dženifer Aniston i Anđelinom Džoli, holivudski zavodnik Bred Pit bio je u vezi sa mnogim slavnim damama, među kojima su Gvinet Paltrou i Thendi Njuton. Jedna od najdužih bila je veza s Džulijet, s kojom je glumio u dva filma na početku karijere, "Premlada za smrt?" iz 1990. i "Kalifornija" iz 1993. godine.

Rijana i Kris Braun

Mada je njena biografija prepuna uspona i padova, Rijana danas važi za jednu od najboljih pevačica na svetskoj muzičkoj sceni. Međutim, Rijanina najveća ljubav bio je Kris Braun.
Da par ima problema, javnost je saznala početkom 2009. kada su bili umešani u jedan od najvećih skandala u Holivudu, kada ju je Kris pretukao.

Kris Braun je ubrzo uhapšen, a u javnosti je objavljena fotografija pretučene Rijane. Tada je pevačica svedočila na suđenju i on je osuđen na pet godina uslovno, uz zabranu prilaska na 50 metara, osim na javnim događajima gde je udaljenost smanjena na 10 m.

Mekoli Kalkin i Mila Kunis

O njemu kruže priče da se prepustio drogi, ali od 2003. do 2010. Mila Kunis je bila njegov oslonac. Odrasli su zajedno i imali uspone i padove, ali je kraj bio neizbežan. Ona je vrlo brzo nakon raskida počela da se viđa sa kolegom Eštonom Kučerom.

Mekoli Kalkin i Mila Kunis
Henry Flores - BuzzFoto, LLC / Buzzfoto / Profimedia 

Paris Hilton i Nik Karter

Veza koja je bila konstantno pred očima javnosti, trajala je sedam meseci. Puno drame, varanja, svađanja, da bi se na kraju definitivno rastali. Ovo je bila najburnija veza u to vreme. 

Paris Hilton i Nik Karter
Shutterstock 

Hajdi Klum i Entoni Kidis

Koliko je ljubavni život Hajdi Klum bio buran govori i činjenica da je samo četiri dana nakon razvoda od muža frizera Rika Pipina 2002. godine , Hajdi je sa frontmenom grupe Red Hot Chili Peppers otišla u Sidnej. Veza nije dugo trajala i ona je već 2003. bila trudna sa Flavijom Brijatoreom. Onda je upoznala Sila i sve je bilo savršeno, bar na neko vreme.

Žizel Bundšen i Leonardo DiKaprio

Kada su se 2001. pojavili kao par to je bio pravi bum i odmah su proglašeni za najleši holivudski par. Ova veza trajala je prilično dugo za holivudske standarde, čak je bilo i glasina o veridbi 2004, ali se par rastao 2005. godine, a ljubavnici su verovatno ostali u dobrim odnosima jer je kasnije Žizel viđena u šopingu sa Leonardovom mamom.

Žizel Bundšen i Leonardo DiKaprio
Shutterstock 

Demi Mur i Ešton Kučer

Veoma zanimljiv podatak je da je glumica Demi od glumca Kučera starija 16 godina. Delovali su jako srećno. Bili su jedan od parova kao primera da ljubav ne zna za godine. Čak su se i venčali 2005. godine, ali se njihov brak završio već 2011. godine, a kakve su priže kružile izgleda je razlog bio neverstvo.

Demi Mur i Ešton Kučer
Shutterstock 

Kim Kardašijan i Nik Kenon

Nik i Kim su bili u ljubavnoj vezi godinu dana. Njihova veza započeta je krajem 2006. godine, dakle davno pre nego što je postala poznata. Nik i Kim zabavljali su se od septembra 2006. do januara 2007, pre nego što se pojavio privatni eksplicitni snimak koji ju je proslavio i u vreme kada se ona još družila s Paris Hilton. Nakon toga on je oženio pevačicu Maraju Keri, a nakon razvoda dao je izjavu da je poznatu starletu ostavio jer ga je slagala o postojanju provokativnog videa.

Kim Kardašijan i Nik Kenon
Shutterstock 

Dženifer Lopez i Paf Dedi

Latino lepotica zaljubila se u repera Paf Dedija, s kojim je provela dve godine. Važili su za najskladniji par u svetskom šoubiznisu, a vezu su prekinuli zbog njegove navodne nevere 1999. godine, nakon velikog uspeha koji je doživela sa spotom "Booty". Ipak neki izvori kažu da je razlog kraja drugačiji. Par je bio u vezi dve i po godine, a raskinuli su nakon pucnjave u jednom njujorškom klubu, zbog koje je Didi i uhapšen zbog nezakonitog posedovanja oružja.