Sin glumca Džonija Depa, Džek, svoju privatnost drži daleko od očiju javnosti. Stoga ne čudi da je njegova fotografija objavljena na fan profilu izazvala veliko zanimanje.

Džek, koji je 9. aprila napunio 19 godina, pozirao je na livadi prepunoj cveća, a iza njega se vidi poznati natpis "Hollywood".

Sličnost između Džeka i njegovog slavnog oca je očita, a Džoni je svog sina uvek opisivao kao mirno i povučeno dete, te tako ne čudi što se jako retko pojavljuje u javnosti. Džoni i Vanesa Paradis imaju dvoje dece, Džeka i Lili-Rouz Dep, koje su dobili tokom njihove veze duge 14 godina.

"Moj sin, Džek, oduvek je bio veoma talentovan za crtanje. Vrlo dobro crta. Takođe, dobro svira muziku," svojevremeno se pohvalio Džoni.

Za razliku od Džeka, njegova sestra Lili-Rouz je krenula stopama njihovog oca i bavi se glumom i manekenstvom. Takođe, Lili-Rouz je i zaštitno lice modne kuće Chanel.

Podsetimo, ovih dana Dep je aktuelan zbog snimka policije koji je dospeo u javnost, koji bi Džonija mogao da oslobodi optužbi bivše supruge Amber Herd.

Džoni Dep kaže kako novo svedočenje policijskih službenika i nikad pre viđen snimak njihovih kamera 'dokazuju' kako Amber Herd laže u vezi s tučom koja je okončala njihov toksični 18-mesečni brak, piše Daily Mail.

džoni dep i amber hard
Shutterstock 

Amber i njeni prijatelji svedočili su više puta rekavši da joj je Dep bacio telefon u lice i razvalio kuhinju u njihovom penthausu tokom svađe u maju 2016. godine.

Ali glumčevi advokati tvrde da su grozni prikazi oštećenja, uključujući slomljene lustere, staklo razbacano po podu i crno vino proliveno po zidovima i tepisima - u potpunosti u suprotnosti s onim čega se policajci sećaju.