Zaista smo mislili da je Kloi konačno naučila lekciju nakon poslednjih dešavanja na društvenim mrežama. Međutim, čini se da joj je, kako stvari stoje, ipak malo prozivki zbog Fotošopa, ili smatra da smo već zaboravili kako zapravo izgleda.

I taman kad je ceo svet stao na stranu Kardašijanke, ona je rešila da nas ponovo počasti fotografijom sa bazena, naravno, u prepoznatljivom maniru -  red "plastike", red programa za ulepšvanje.

Naime, na svom instagram profilu Kloi je objavila novu sliku svoje pozadine, što ne bi bilo ništa čudno, pogotovo što su golišave fotke jedino što u poslednje vreme deli, da ta ista pozadina nije toliko "uglačana" i savršeno oblikovana kao da je od plastike.

Istina jeste da Kloi trenira, ali za ovako nešto potreban je debeo "staž" u teretani, a bogme i na hiljade čučnjeva.

Da se zaigrala u programima za ulepšavanje poznato je i vrapcima na grani. Dovoljno je da pogledate donji deo zadnjice i liniju koja je postala čudno četvrtasta. A kroz vodu se i te kako nazire i celulit, koji dovoljno govori o pravom stanju Kloinih delova tela.

kloi kardasijan
printscreen/instagram 

Dakle, stara priča, nova slika. Očigledno je Kloina ljubav prema programima za ulepšavanje jača od svih veza koje je ikada imala u životu. 

Podsetimo, pre nekoliko nedelja Kardašijanka je pretila otkazom onima koji su njenu neobrađenu fotografiju postavili na mreže, iako je odavno jasno da je neko ko je pasionirani zaljubljenik u aplikacije za ulepšavanje, kao i ostatak Kardašijan/Džener klana.

kloi kardasijan
printscreen/instagram/thegoodthebadandthefake 

Međutim, istina je da i bez obrade Kloi izgleda sjajno, a njeno telo na fotografiji bilo je potpuno normalno, odnosno realno, sa svim svojim manama i vrlinama.

Međutim, 36-godišnjakinja očigledno nije želela da pokaže da nije "savršena", što je razbesnelo javnost, posebno žene koje smatraju da ona i njene poznate sestre na taj način krive sliku stvarne ženske lepote, nabijajući komplekse drugima koje ne izgledaju poput njih, iako je zapravo sve to samo Fotošop.

Najgore od svega je bilo to što što je Kloi krenula da se pravda da nije lagala, objavivši nekoliko snimaka kojima "dokazuje" kako zapravo izgleda, iako je bilo primetno da je ponovo koristila filtere.

Niko ne može poreći da rijaliti zvezda izgleda bolje i zategnutije nego ikad, ali činjenica je da je čitav rijaliti klan vrlo dobro upoznat sa prednostima virtuelnog ulepšavanja. 

Dakle, što smo se nadali - nadali smo se. Kloi će se očigledno odreći svega pre nego upotrebe Fotošopa.

Shuterstock, Clark Samuels / Shutterstock Editorial / Profimedia Pogledajte koliko se promenila rijaliti zvezda