Kada su vam roditelji zvezde, logično je da će vam mnoga vrata biti otvorena. Sa jedne strane, da, ne morate toliko da se cimate i mučite jer je neko već utabao stazu za vas, a sa druge, možda ćete baš iz tog razloga morati da se dodatno dokazujete, pa čak i da budete spremni na večito poređenje sa slavnim roditeljima. 

Ipak, postoje i oni koji ne koriste mogućnosti koje su dobili rođenjem. Jedna od takvih je i dvadesetogodišnja ćerka čuvene glumice Kejt Vinslet - Mia Triplton.

U nedavnom gostovanju kod britanske voditeljke Loraine Keli, Kejt je otkrila da se njena ćerka "provukla ispod radara", upravo zahvaljujući tome što imaju različito prezime. 

"Nije želela da iko zna da sam joj majka, htela je sve sama", rekla je slavna glumica. 

Tom prilikom Vinsletova je otkrila da je imala snažan osećaj da će i Mia krenuti njenim stopama.

"Zapravo, mislim da sam uvek sumnjala. I onda, pre nekoliko godina, okrenula se i rekla: 'Mislim da bih volela da pokušam.'"

Prezime Triplton omogućilo joj je da sakrije veze sa slavnom majkom, dok se samostalno probija u filmskoj industriji. Nedavno je igrala jednu od glavnih uloga u trileru "Senke" 2020. godine i rekao je u novembru da je to "prvi film za koji je dobila audiciju i prvi scenario koji je ikada dobila na čitanje."

"Ljudi koji su bacili oko na nju apsolutno nisu ni slutili da je ona moja ćerka", rekla je Kejt.

Glumica je dodala da je najvažnije za samopoštovanje njene ćerke da sama dobije ulogu, ne otkrivajući ime svog slavnog roditelja. Sa druge strane, mnogi su na društvenim mrežama komentarisali kako u Mii prepoznaju mladu Kejt Vinslet

Podsetimo, Kejt Vinslet dobila je Miu sa filmskim rediteljom Džimom Tripltonom, sa kojim je bila u braku od 1998. do 2001. godine.

Nakon razvoda od Mijinog oca Kejt je od 2003. do 2011 godine bila u braku s rediteljem Semom Mendezom, s kojim je i dobila sina Džoa. Svoje najmlađe dete, sedmogodišnjeg sina Bera, dobila je sa suprugom Edvardom Abelom Smitom, s kojim se venčala 2012. godine.