Neverovatna transformacija holivudske glumice Rebel Vilson već mesecima je tema svetskih tabloida, a javnost je sa pažnjom pratila njen proces mršavljenja. Ona je u poslednjih godinu dana smršala oko 30 kilograma, a u januaru ove godine dostigla je zacrtani cilj.

Naime, glumica je želela da svoju kilažu dovede do 75 kilograma, što se i realizovalo, ali Rebel je nastavila da se uravnoteženo hrani i  ne preskače treninge. Rebel je i više nego zadovoljna svojom novog figurom i rado je pokazuje u uskim haljinama koje ocrtavaju njene obline, a javnost je doslovce oduševljena.

Slavna plavuša sada je podelila i video na kom najavljuje voditeljski angažman na američkoj televiziji ABC, a kome se pojavljuje u pripijenoj crvenoj haljini.

Njeno glamurozno izdanje nije prošlo nezapaženo, a dobila je pregršt komplimenata.

"Predivno izgledaš", "Neverovatna si", "Kako ti lepo stoji haljina"," Svaka čast", samo su neki u nizu komentara na račun glumičinog izgleda.

Inače, slavna 40-godišnjakinja pridržavala se plana ishrane i detoksikacije koji joj je napravio prestižni wellness centar u Austriji. Jedan od osnivača klinike Harald Štosijer posebno je popularizovao 14-dnevni program ishrane poznat kao Mair Method Diet koji pomaže da se osećate zdravije, mlađe i da očistite creva.

Program podrazumeva režim povremenog posta, ali i propisani detoks, kao i uzimanje određenih suplemenata i vitamina.

rebel vilson
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Postoji još niz propisanih pravila:

-zabranjeno je konzumiranje grickalica, alkohola, šećera, kafe i napitaka koje sadrže kofein
-doručak je obavezan, a večera se preskače
-zabranjeno je jesti posle 16 sati
-smanjen je unos mleka i glutena
-hrana mora da se temeljno žvaće - svaki zalogaj bar 40 puta
-dok se jede preporuka je ne koristiti telefon, ne gledati televiziju, ne čitati niti razgovarati.

rebel vilson
printscreen/instagram/rebelwilson 

"Ranije bih pojela oko 3.000 kalorija na dan, a pošto su to uglavnom bili ugljeni hidrati svejedno bih bila gladna. Zbog toga sam prešla na ishranu s visokim udelom proteina, što mi je predstavljalo izazov jer nisam baš jela previše mesa inače. Sad jedem ribu, losos, pileća prsa...", objasnila je jednom prilikom u intervju za "People". Više fotografija njene transformacije pogledajte u našoj galeriji:

Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, MEGA / The Mega Agency / Profimedia Rebel Vilson