Pevačica Adel nedavno se službeno razvela od bivšeg supruga Sajmona Koneckog, a sada već ima novu ljubav u svom životu. Pre dve godine Adel i Sajmon su objavili kako je njihov brak doživeo krah. Pevačica je uspela da detalje razvoda zadrži u tajnosti, i da sve završi bez iznošenja "prljavog veša" u medije.

Pevačica je u međuvremenu doterala liniju, ali i poradila na ljubavnom životu. Prošle godine se zbližila s misterioznim prijateljem iz detinjstva i razvila se romansa. Adel se još nije oglasila povodom novog muškarca u životu, ali izvori bliski magazinu Closer kažu kako se par ne protivi tome da u budućnosti imaju decu.

"Adel je zadivljena i, iako želi da zadrži njegov identitet u tajnosti, ne skriva svoju novootkrivenu sreću od porodice i prijatelja", rekao je bliski izvor pevačice.

Romansa se dogodila, kažu prijatelji, neočekivano kada se Adel vratila u porodični dom u Londonu prošle godine.

"S obzirom na to da su imali već temelje prijateljstva, stvari su brzo napredovale i oboje su srećni", dodaje izvor.

Adel s bivšim suprugom Sajmonom ima osmogodišnjeg sina Angela, a u toku brakorazvodne parnice bivši supružnici su se dogovorili oko zajedničkog starateljstva.

Podsetimo prema pisanju stranih medija pevačica tokom svog prvog braka nije potpisala predbračni ugovor, pa je morala polovinu svog bogatstva da isplati bivšem suprugu. Adel se tako odrekla i ogromne vile na Beverli Hilsu u korist Sajmona.

adel i saajmon konecki
ALX7NRRL1 / Backgrid UK / Profimedia 

Adel se posle razvoda posvetila potpunoj transformaciji i u rasponu od tri godine skinula je neverovatnih 40 kilograma viška, a fanovi su podeljeni. Dok su u početnim fazama dijete svi govorili da izgleda nikad bolje, mnogi joj danas poručuju da je preterala.