Koliko bi daleko išli kako bi dokazali ljubav prema svom partneru? Mnogi pišu pesme, neki crtaju grafite po zidu, ali ima i onih koji idu korak dalje pa tako prave neizbrisiv trag na svojoj koži. Naime, ovi slavni parovi ovekovečili su svoju ljubav tako da su si tetovirali oči svog partnera.

Da li je to zaista slatko ili ipak malo preterano?

1. Zejn Malik i Điđi Hadid

Pevač i bivši član boy-benda Zejl Malik nosi na grudima svoju dragu Điđi Hadid. Prepoznatljive oči supermodela doslovno bulje u vas. Dugo vremena nije bilo jasno jesu li to zaista oči majke njegova nedavno rođenog deteta. Naime, tokom ON-OFF faze nije pratio 25-godišnjakinju na Instagramu. Điđi je hladno komentarisala na to: „Ne mora da me prati - tetovirao je moje oči na svojim grudima.“

2. Džoji Džonas i Sofie Tarner

Zvezda Jonas Brothersa, Džoi Džonas, i glumica Sofi Tarner (Igra prestola) odnedavno su roditelji. Verovatno nema većeg dokaza ljubavi za par od zajedničkog deteta. Međutim, 31-godišnji pevač odlučio je da to nije dovoljno i napravio je novu tetovažu. Na tetovaži se vidi ključaonica kroz koju vire ženske oči. Obožavatelji su sigurni: to može biti samo 24-godišnja Sofi. Fotografiju je objavio Noa Li, tattoo umetnik iz Los Anđelesa, koji je već tetovirao neke poznate osobe.

 3. Bruklin Bekam i Nikol Pelc

Potomak Bekamovih, Bruklin i njegova verenica Nikol Pelc nisu par baš toliko dugo. Međutim, uskoro će se njih dvoje venčati. Ali, čak i pre njihovog velikog dana, Bruklin je svojoj voljenoj poklonio veliki znak ljubavi. Tetovirao je oči glumice na vratu. Neki obožavatelji su izrazili nerazumevanje oko trajnog dokaza ljubavi.