Holivudski glumac i miljenik žena, Kristijan Bejl, poznat je kao neko ko se za dobru ulogu ne libi da nabaci kilograme, obrije glavu, ili ode u drugi ekstrem - smrša ogroman broj kilograma.

U mnogim situacijama, gotovo ga je nemoguće bilo prepoznati. Glumca su i ovog puta uslikali na radnom zadatku, dok boravi u Australiji gde snima svoj novi film "Thor: Love and Thunder", a kako stvari stoje, "kralj transformacija" kako ga zovu, ponovo je nadmašio samog sebe.

Bejl (47) uživao je u slobodnom vremenu dok je trčao plažom, obrijane glave, te ga mnogi nisu prepoznali bez duže kestenjaste kose po kojoj je bio prepoznatljiv i koja je u neku ruku postala i njegov zaštitni znak.

Takođe je više nego evidentno da je izgubio dosta kilograma.

Kristijan u filmu igra lik negativca, a sa glavnim glumcem Krisom Hemsvortom snima scene na brojnim lokacijama u okolini Sidneja. Premijera je zakazana za 11. februar 2022. godine, ali postoji mogućnost da zbog koronavirusa bude odložena.

Kristijan je mnogo puta pokazao i dokazao kako mu drastične promene izgleda ne predstavljaju nikakav problem. Za potrebe uloge nekadašnjeg američkog potpredsednika Dika Čeneja u filmu "Vice" ugojio se nekoliko desetina kilograma, a dugu i gustu kosu zamenio je proćelavom glavom sa sedim vlasima.

Sa druge strane, za snimanje filma "The Machinist" Bejl je izgubio čak 30 kilograma nakon čega je njegova težina svega 54 kilograma. Samo šest meseci nakon toga, vratio se na svoju kilažu i uspeo da definiše mišiće i preoblikuje telo za ulogu Betmena. 

Još neke od njegovih transformacija pogledajte u galeriji ispod: 

printscreen/youtube Kristijan Bejl