Poznati influenser, bjuti mogul i Jutjuber, Džefri Star imao je težu saobraćajnu nesreću u kojoj je povređen kako on, tako i njegov najbolji  prijatelj Danijel Lukasoks. 

Kako prenose strani mediji, automobil kojim su upravljali naleteo je na led, nakon čega je Džefri izgubio kontrolu nad vozilom. Automobil se prevrnuo tri puta, a kako kažu, srećni su što su živi. 

Na Džefrijevom Instagram profilu podeljena je fotografija na kojoj Jutjuber leži u krevetu sa okovratnikom, dok ga za ruku drži njegov prijatelj. Sliku je podelio neko iz Džefrijevog tima uz propratni tekst: "Pre nekoliko sati Džefri i Danijel su imali saobraćajnu nesreću u kojoj se automobil prevrnuo tri puta nakon što su isklizali preko "crnog leda". Informisaćemo vas o svemu nakon što dobijemo više informacija od doktora. Zahvalni smo što su živi."

dzefri star
printscreen/instagram/jeffreestar 

Za one koji ne znaju, crni led je zapravo tanka ledena forma na putu koja je visoko providna. Baš iz tog razloga, stapa se sa bojom asfalta, što ga čini gotovo nemogućim za uočiti. Iz tog razloga i ime "crni led", jer izgleda crno, poput površine na kojoj se formira. 

U međuvremenu je na Džefrijevom Instagramu objavljeno još nekoliko storija. 

"Ovo jutro bilo je jedno od najstrašnijih u našim životima. Zahvalan sam što sam još uvek tu. U nepodnošljivim sam bolovima iz razloga što su neki delovi leđa polomljeni i kičma je napukla na nekoliko mesta. Moj doktor kaže da će mi biti potrebno nekoliko meseci za potpuni oporavak".

dzefri star
printscreen/instagram 

TMZ je preneo da je Džefri vozio svoj potpuno novi Rolls Royce kada se nesreća dogodila, a da je Danijel bio na suvozačkom mestu, što je Džefri potvrdio u svom storiju. 

"Moj najbolji prijatelj Danijel bio je na suvozačkom mestu. On ima unutrašnje povrede, i kako je neko ko je preživeo rak debelog creva tri puta, postoje neke komplikacije sa organima, te će morati da ga posmatraju 24/7. Znaćemo više uskoro. Hvala svima koji se zanimaju za naša stanja."

dzefri star
printscreen/instagram/jeffreestar 

Nadamo se da će se Džefri potpuno oporaviti, kao i njegov prijatelj Danijel. Kako stvari stoje, poslednjih par godina bile su poprilično burne za kontroverznog influensera. Poslednje u nizu bile su insinuacije da je u vezi sa Kanje Vestom, a pre toga ne možemo zaboraviti dramu sa poznatom bjuti jutjuberkom Tati i Džejm Čarlsom, ali i skandal na osnovu rasističkih tvitova iz prošlosti. 

Nadamo se samo da je po pitanju loših dešavanja to-to kada je Džefri u pitanju.