Gde god da se pojavi, poznata australijska reperka privlači ogromnu pažnju. 

Bilo da je u pitanju poseta pedijatru sa sinom koga sama odgaja, fotografije na društvenim mrežama ili, kao ovog puta, izlazak u grad, budite sigurni da će Igi Azalea od svega što radi napraviti pravi spektakl.

U poslednje vreme, Igi na fotografijama izgleda bolje nego ikada do sad, te je više nego primetno da joj majčinstvo i te kako prija, ali i to što se konačno vratila muzici nakon poprilično nestabilne godine. 

Podsetimo, još u decembru 2019. godine, šuškalo se da je Igi trudna sa tadašnjim dečkom, reperom Plejboijem Kartijem, ali je to reperka oštro demantovala. Ipak, šest meseci kasnije potvrdila je da se porodila u tajnosti

"Čekala sam pravi momenat da kažem nešto, ali osećala sam kako vreme sve više prolazi, sve više shvatam da ću se uvek osećati anksiozno da podelim vest koja je gigantska za svet", napisala je Igi i dodala: "Želim da sačuvan njegov privatni život, ali želela bih da razjasnim da on nije tajna i da ga volim".

igi azalea
Profimedia 

Međutim, samo dan nakon što je svetu obelodanila vest, raskinula je vezu sa ocem svog deteta i odlučila da sina Oniksa odgaja sama. 

Igi je pre Pleiboija bila verena za košarkaša Nika Janga, ali i ta priča se neslavno završila. Samo godinu dana nakon veridbe, u javnost su procurili snimci na kojima se on svojim saigračima hvalio kako je vara. Taj snimak je objavio neko od njih.

Reperka je kasnije u nekim intervjuima priznala kako ga je i sama uhvatila sa nekoliko žena na snimcima sa njihovih sigurnosnih kamera, a košarkaš je u međuvremenu napravio i drugo dete bivšoj devojci Keoni Grin.

Nedavno je bomba odjeknula vest da je Igi objavila privatne poruke u kojima su joj istaknuti reperi i drugi poznati muškarci slali eksplicitne poruke i nemoralne ponude.

U videu koji je podelila na svom TikToku reperka je, između ostalog, otkrila i kako joj neko ponudio 15.000 dolara samo kako bi s njom razgovarao, a iako je sakrila imena muškaraca koji su joj slali poruke na njenom Instagramu, prema njihovim broju pratioca može se zaključiti da je reč o slavnim osobama. Uz brojne seksualne ponude, dobila je i bračne, a pisali su joj i kako će se brinuti o njoj i njenom jednogodišnjem sinu Oniksu.

@thenewclassic

ha ha ha as if!?!?! stay outta my DMs uglies.

♬ Sip It - Iggy Azalea & Tyga

Međutim, kako stvari stoje, Igi takve ponude ne zanimaju. U životu uživa, o sinu sama brine, a fotografije pokazuju da se i te kako posvetila sebi i svoju liniju dovela do savršenstva. 

igi azalea implanti
DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ipak, ono što je mnogima privuklo pažnju na poslednjim paparaco fotografijama je njena zadnjica koja je izgleda drugačije nego pre. Iako je reperka do sad javno govorila samo o operaciji grudi, više je nego jasno da je njena zadnjica delo plastičnih hirurga. Uostalom, pogledajte i sami.

igi azalea
DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Svoje sumnje o "prirodnosti" pozadine istakli su mnogi na društvenim mrežama. 

"Nema šanse da je od čučnjeva", "Ona ko Kim Kardašijan - valjda više verujemo njoj nego sopstvenim očima", "Prelepa je žena, ali joj ovo nije trebalo", "Zašto su svi poludeli za ovakvim zadnjicama, zašto jednostavno ne prihvate svoje telo"... samo su neki od komentara.

Uostalom, pogledajte kako je njena pozadina izgledala davne 2014. godine kada je planetarnu slavu stekla hitom "Fancy".

igi azalea
printscreen/youtube 

Igi se na glasine ne osvrće, već ponosno paradira u ultrakratkim i uskim izdanjima, a primetno je i da je kosu ofarbala u zeleno zbog čega je mnogi nisu prepoznali dok nije skinula masku. 

Još neke fotografije lepe reperke pogledajte u galeriji ispod i glasajte u anketi - da li mislite da je njena zadnjica prirodna ili ne?

DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia Igi Azalea