Italijanski modni dizajner Roberto Kavali (80) od 2008. godine ljubi Linu Nilson (33) kojoj po godinama može biti deda, a iza sebe ima dva braka u kojima je dobio petoro dece. Modni mogul, čije se bogatstvo procenjuje na 500 miliona dolara, u vezi je s Linom od 2008. godine, kada je ona imala 20 godina.

Mnogi su je nazivali sponzorušom jer je u vezi sa slavnim dizajnerom čije su kreacije prepoznatljivije po životinjskim uzorcima i jer bi joj po godinama mogao biti deda. Oni se često mogu videti kako uživaju u luksuznim odmorima na jahtama pri čemu ona mami poglede svojim minijaturnim bikinijima i odličnom figurom.

roberto kavali sa devojkom
Dasha / Backgrid USA / Profimedia 

S obzirom na njegove godine, poznati Italijan joj je čista suprotnost sa opuštenom kožom, a šuška se da je, pored godina, njegovo čudno lice rezultat botoksa i još nekih zahvata.  Naime, 80-godišnji Roberto intrigira javnost svojom 47 godina mlađom odabranicom, a iako su im predviđali brzi kraj, oni su i dalje zajedno, već 13. godinu za redom.

Ranije je imao problema i s hodanjem zbog povrede kolena, ali njegova Lina mu je uvek spremno uskakala u pomoć. Šuškalo se da će par izgovoriti sudbonosno da, ali to se još nije dogodilo.

roberto kavali sa devojkom
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Poznato je i kako Kavali daruje svojoj dragoj luksuzne poklone. Jednom joj je poklonio ostrvo u Švedskoj. Inače, dizajner iza sebe ima dva braka u kojima je dobio petoro dece.