25-ogodišnja manekenka Điđi Hadid krajem septembra prošle godine rodila je svoje prvo dete.Ćerku Kaidobila je s dugogodišnjim dečkom, pevačem Zejnom Malikom s kojim je nekoliko puta raskidala. Iako je trenutno manekensku karijeru stavila u drugi plan, veoma se brzo pohvalila odličnom figurom koju je ekspresno vratila u formu.

Ipak, Điđi tu i tamo odradi koje snimanje ili reviju, pa je tako nedavno bila u Milanu gde je nosila Versaće reviju sa sestrom Belom Hadid s kojom je kasnije istog dana viđena na večeri u jednom restoranu u vrlo opuštenom izdanju bez šminke u kojem je bila gotovo neprepoznatljiva. To je takođe poslednjih meseci iznenađivalo njene obožavatelje, jer smo od ovih slavnih sestara navikli uglavnom na glamur i kad nisu na dužnosti, no i to se promenilo.

Điđi Hadid
RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Mnogima se svidelo što je mlada manekenka dovoljno opuštena da pokaže da je i ona "od krvi i mesa" i da nije "savršena", barem ne od 0-24, jer danas se s naslovnica i Instagrama uglavnom smeše slike žene koje su obrađene, koje time šalju pogrešnu sliku o ženskoj lepoti i telu.

Điđi je sada ponovo oduševila time što nije "sakrila" da ima malo celulita na nogama, a pokazala ga je u šetnji Njujorkom s ćerkicom u kratkom i uskom kompletu koji je iskombinovala s glomaznim patikama. Društvo joj je pravila mlađa sestra Bela koja takođe nastavlja s kobinacijama koje mnogi ne shvataju.

điđi i bela hadid
Marksman/ Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Čini se da se Điđi malo opustila, a što se tiče celulita - koja ga žena nema, zar ne? To je ionako deo lepote ženskog tela! Više njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram, splash / SplashNews.com / Splash / Profimedia Điđi Hadid