Poznata blogerka Kjara Feranji (33)porodila se pre malo više od dve nedelje, a iako se već vratila poslu, ne zapostavlja svoju bebu, pa na pauzama u poslu često "skokne" do kuće kako bi dojila malenu Viktoriju. 

Lepa influenserka postala je mama po drugi put 23. marta ove godine, a emotivne vesti podelila je na svom Instagramu. Blogerka već ima sina Leona Lucija koji ima 2 godine.

Kjara je od 2018. godine u braku sa slavnim italijanskim reperom Fedezom, a njihovu vezu od samih početaka prate milioni na društvenim mrežama. Zaprosio ju je na bini, pred 13 hiljada ljudi, kada je najpre otpevao pesmu koju je napisao samo za nju, a potom je izvukao na binu. Par se venčao na glamuroznom venčanju na Siciliji, a kako se čini, njihova bajka veća je iz dana u dan.

Sada su Kjaru uslikali paparaci kada je sa sinom Lusiom i sestrom Valentinom uživala u parku za decu, a zbog toga kako izgleda mnogi su ostali bez teksta. 

kjara feranji
printscreen/instagram 

Lepa blogerka je izgledala potpuno neodoljivo u zelenom od glave do pete. Zelenu "Fantastic Green" majicu upotpunila je sa MSGM zelenom trenerkom, u istoj boji, patikama i naočarima svog breda "otpevao pesmuKjara Feranji", zlatnim nakitom i Chanel torbicom za mobilni telefon.

kjara feranji
IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Blogerka je uživala u lepom danu i nije se preterano obazirala na radoznale poglede drugih. Pozirala je sa sestrom i sinom, a fotografije kačila na Instagram.

Svi su komentarisali da Kjara izgleda fantastično, kao da se nije porodila pre samo petnaestak dana.  

Podsetimo, lepa plavuša poreklom iz Italije još davne 2009. godine pokrenula je blog koji lagano prerastao u pravu modnu imperiju i tako je postala poznata širom sveta. Za samo dve godine postala je jedno od omiljenih lica među svetskim blogerima.

Preselila se 2013. godine iz Milana u Los Anđeles, gde je otvorila svoju kompaniju, a pored blogovanja bavi se i dizajnom. Samo na Instagramu prati je preko 23 miliona ljudi, a svaka njena objava izaziva ogromu pažnju, te ne čudi što uzima milione

Lepa Kjara zaista živi svoj život iz snova, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji: 

Instagram Kjara Feranji