Slavna Australijanka Igi Azalea (30) objavila je privatne poruke u kojima su joj istaknuti reperi i drugi poznati muškarci slali eksplicitne poruke i nemoralne ponude.

U videu koji je podelila na svom TikToku reperka je, između ostalog, otkrila i kako joj neko ponudio 15.000 dolara samo kako bi s njom razgovarao, a iako je sakrila imena muškaraca koji su joj slali poruke na njenom Instagramu, prema njihovim broju pratioca može se zaključiti da je reč o slavnim osobama.

"Ti si moja devojka iz snova", napisao joj je neko koga na društvenoj mreži prati 12 miliona ljudi, dok joj je osoba s Instagram profilom s 27 miliona pratilaca poručila kako je želi ljubiti po intimnom mestu. Uz brojne seksualne ponude, dobila je i bračne, a pisali su joj i kako će se brinuti o njoj i njenom jednogodišnjem sinu Oniksu bolje od njegova oca, muzičara Džordana Kartija(24) s kojim je reperka u vezi od kraja 2018. godine.

igi azalea
DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Da se radi o slavnim reperima, Igi je otkrila u svojoj najnovijoj pesmi "Sip It" stihovima:

"Reperi u mom telefonu, u mojim porukama, ne žele da me ostave na miru". Poruke koje su joj slali možete pogledati u galeriji ispod:

TiKTok Igi Azalea dobila nemoralne ponude od poznatih muškaraca

Igi je karijeru  započela kada se sa 16 godina iz rodnog Sidneja preselila u Majami, a svetsku slavu stekla je 2014. hitom "Fancy" nakon kojeg je jedno vreme bila najpretraživanija pevačica na Guglu.