Lepa reperka Igi Azalea šokirala je svet prošle godine, kada je u junu objavila da se porodila. Ništa to ne bi bilo toliko čudno da niko zapravo i nije znao da je trudna.

Da sve bude još gore, samo dan nakon objave na Instagramu, u kojoj je potvrdila navode da ima sina, objavljeno je i da je raskinula sa reperom Džordanom Terelom Kartijem, poznatijim kao Plejboi Karti, koji je navodno i otac deteta.

Iako i dalje nije poznat tačan datum rođenja bebe, Igi je tada na instagramu napisala: "Čekala sam pravi momenat da kažem nešto, ali osećala sam kako vreme sve više prolazi, sve više shvatam da ću se uvek osećati anksiozno da podelim vest koja je gigantska za svet",  napisala je Igi i dodala: "Želim da sačuvan njegov privatni život, ali želela bih da razjasnim da on nije tajna i da ga volim". 

igi azalea
printscreen/instagram/thenewclassic 

Igi je sad prvi put uslikana u javnosti sa bebom i to prilikom posete pedijatru. Lepa Igi bila je u jednostavnoj maslinastoj uskoj haljini, i baš kao i sve mame, na ramenu je nosila veliku bebi torbu sa svim što je malenom Oziju Oniksu potrebno. 

igi azalea
Profimedia 

Iako su je papraci i ranije slikali u šetnji, Igi se trudila da zakloni bebino lice. Doduše, lepa reperka je sina već pokazala na Instagramu. Prvi put je to uradila u oktobru 2020. godine, a fotografija je u rekordnom roku prikupila preko 1.7 miliona lajkova.

Nakon toga usledilo je još nekoliko fotografija, a najveću pažnju imala je objava 31. januara. 2021. godine, zbog koje su mnogi pomislili da je upravo to Oniksov dan rođenja. 

"Fotografija iz prošlosti/ mama i Oniks 2020. godine. Zaista ne mogu da verujem kako vreme leti. Ovih dana je postao pravi dečak. Čini se da je do juče bio mala lopta u mojim rukama. voleću te zauvek, na sve moguće načine", napisala je Igi u objavi.   

Podsetimo, Igi najpre nije želela da daje nikakve objave vezane za bebu, ali nakon pritiska medija i njenog oglašavanja na mrežama, reperka je rekla da i pored bebe radi punom parom, kao i da je u studiju kako bi snimila nove pesme. 

Sa druge strane, iako se činilo da joj u ljubavi cvetaju ruže sa reperom Kartijem, a Igi je u više navrata pokazala ogroman verenički prsten, svi su bili iznenađeni kad se saznalo da od venčanja ipak ništa. 

Ipak, čini se da novopečena mama ne haje previše za raskid dvogodišnje veze. Uživa u novoj ulozi i snima nove pesme, a novi duet sa Tajgom već ima preko 4 miliona pregleda.