Ako neko prolazi kroz različite životne teme, i to sa svojim sagovornicima, onda je to Sanja Marinković. U njenoj emisiji „Magazin In“ ljubav se često nađe kao broj jedan tema, a omiljene citate od svojih gostiju pretočila je u knjigu „Moja mera sreće“.

Da li se Sanjina sreća krije i u tome da svoj privatan život gotovo nikad ne komentariše, u tome što ga čvrsto drži za sebe, daleko od očiju javnosti?

Ako uzmemo u obzir da je svakodnevno gledamo na malim ekranima, to je teško postići, a ta zamisao njoj zaista ide od ruke.
Ipak, već nekoliko meseci se nagađa o tome da li se Sanja Marinković razvodi. Ona je deset godina u braku sa AleksandromUhrinom, a temu razvoda nije želela da komentariše.

U skladu sa onom, dobro poznatom rečenicom: „Pravi planove da te život demantuje“, voditeljka je odlučila da prizna da je njenom braku došao kraj.

„Oduvek sam verovala da je rastanak lek kada ljubav počne da bledi, a ne brak i da svako od nas ima pravo da zavrti novi krug ljubavi. Veoma cenim svoje emocije i svoj mir, zato naša ljubav više ne živi na istoj adresi“, rekla je voditeljka za „Blic“.

Izvor blizak voditeljki navodi da se Aleksandar iselio iz stana, kao i da se Sanja i on dogovaraju oko odgajanja sina Strahinje, a mi vas podsećamo kako je voditeljka jednom prilikom govorila o svom emotivnom životu:

„Nisam našla recept za srećan brak i teško da ću ga ikada naći. Ono što je najvažnije za jednu zajednicu je da roditelji budu jedno drugome podrška, da budu najbolji prijatelji i beskrajna podrška svom detetu. Iskušenja uvek postoje i uvek će postojati, samo je pitanje ko se sa čim i kako nosi, a papir tu ništa ne pomaže. Mi smo se venčali kada smo shvatili da imamo vremena i da možemo dobro da se provedemo u Parizu”, rekla je Sanja.