Nema sumnje da je popularni reper okružen porodicom i prijateljima u trenucima kada ga mnogi osuđuju za skandalozne poteze. Tokom borbe sa svojim mentalnim zdravljem, koje je glavni krivac za sve ono što je radio u proteklom periodu, Kanjea Vesta posetio je Džastin Biber.

Magazin People navodi da je mladi pevač imao ključnu ulogu u tome da se Kanje Vest sastane sa svojom suprugom.
Naime, na isplaniranom putovanju, Džastin Biber i Hejli Boldvin, odlučili su da naprave pauzu i svrate u Vajoming gde KanjeVest provodi najviše vremena otkako je saopštio da želi da postane predsednik Amerike.

„Džastin želi da bude podrška. On zna da Kanje radi na novom albumu i potpuno razume koliki je pritisak raditi pod takvim životnim okolnostima“, rekao je izvor blizak pevaču i dodao da se Biber saoseća sa Kanjeom jer je i sam imao mentalne probleme dok nije potražio stručnu pomoć.

U prilog tome, Kanje je podelio fotografiju iz svog doma sa Biberom, koji je, kako se navodi, znatno uticao na repera da popusti i izvini se Kim.

Izgleda da je vredelo. Dan nakon njegove posete, Kanje je uputio javno izvinjenje Kim:

„Želim da se izvinim svojoj supruzi Kim što sam javno izneo nešto što je privatna stvar. Nisam je štitio kako je ona mene štitila. Kim, želim da ti kažem da znam da sam te povredio. Molim te, oprosti mi. Hvala što si uvek tu za mene", napisao je reper.

Kako kažu, pravi prijatelji se u nevolji poznaju...