Bivša Spajsica i modni guru - Viktorija Bekam, nije neko za koga biste mogli rekli da "vedri i oblači". Naprotiv. Na većini fotografija je smrtno ozbiljna, te su se mnogi pitali da li je toliko nesrećna u privatnom životu, kada i proed onakvog muža i dece nema osmeh na licu.

Međutim, kako stvari stoje, očigledno je i njenim sinovima preko glave to što im je majka stalno ozbiljna pa su je je izazvali na urnebesan način i zasmejali ljude na internetu.

Naime, Romeo (18) i Kruz (16) objavili su selfije u identičnim majicama sa natpisom "Daj je***e, nasmej se!" i tagovali svoju slavnu mamu. 

No, Viktorija im nije ostala dužna. Naprotiv. Na svoj stori okačila je kolaž fotografija u kojima "dokazuje" da se smeje.

Pogledajte u galeriji koje sve "dokaze" je postavila: 

printscreen/instagram/victoriabeckham "Dokazi" da se Viktorija Bekam smeje

Međutim i sama Viktorija je u nedavnom intervjuu za jedne novine priznala da joj je to pitanje "Zašto se nikada ne smeješ?" jedno od najgorih koje su joj postavili. 

Još pre nekoliko godina izjavila je da ne voli da se smeje na fotografijama jer joj se ne dopada kako izgleda kad se nasmeje. Naravno, internet zajednica je to jedva dočekala, pa su se nizale brojne šale, a mnogi su se sprdali da se Bekamova supruga se ne smeje jer nema snage (što je proisteklo iz njene druge izjave da jede samo račiće).

Dejvid i Viktorija Bekam
Shutterstock Dejvid i Viktorija Bekam

Međutim, u drugom intervju je rekla da joj je "moda otela osmeh".

- Ne znam, valjda se smejem u sebi. Mislim da bih izgledala jako glupo kad bi stalno hodala nasmejana. Valjda sam ozbiljna jer imam odgovornost prema modnoj zajednici - rekla je supruga nekada slavnog fudbalera Dejvida Bekama.

Viktorija i Dejvid su u braku su od 1999, a uz Romea i Kruza imaju još i sina Bruklina (22) i ćerkicu Harper (10).