Glumica Dženilin Rodrigez (30) shvatila je da je sama sebi najbolji partner i rešila da se uda za samu sebe. Verovali ili ne, ona se odlučila za ovaj radikalni potez nakon nekoliko veza u kojima je trpela nasilje.

Kako se ispostavilo na kraju, njeni roditelji nisu bili previše oduševljeni njenom odlukom, pogotovo što potiče iz katoličke porodice.

Međutim, kao što znate, ovakve stvari nisu dozvoljene u katoličkoj crkvi. Zato je glumica i producentkinja pronašla novu religiju, u kojoj se propoveda ljubav prema sebi. Još ranije ove godine počela je potragu za prstenom, a potom najpre verila sebe, a na kraju i učestovala u ceremoniji u kojoj se obavezala da će zauvek voleti sebe i da će propovedati sologamiju. 

dzenilin rodrigez
mediadrumworld.com / Jenilyn Rod / Media Drum World / Profimedia 

Kako navode strani mediji, udala se tačno u 15:33 jer se ova kombinacija brojeva smatra izuzetno moćnom u anđeoskoj numerologiji. Po predavanjima, broj 333 označava čistu ljubav, a broj 111 prisutnost anđela.

Ceremoniji je prisustvovalo oko 20 ljudi, uključujući i njenu sestru. Međutim, njeni roditelji nisu želeli da budu deo ovog događaja, budući da to nije u skladu sa njihovom religijom. Udala se za sebe, kako bi se podsetila da je izvor ljubavi i da u sebi poseduje sve što joj je potrebno da bi bila srećna.

Glumica je istakla da se nada da će uspeti da otvori centar u kom će to moći da učine i drugi ljudi, odnosno da postanu sebi partneri do kraja života, ali da ih to ne sprečava i da se venčaju sa drugima, ukoliko to požele.