Nakon što je intervju s Megan i Harijem pogledalo oko 50 miliona ljudi, fanovi Opre Vinfri počeli su da zahtevaju da voditeljka uradi intervju sa pevačicom Britni Spirs, koja je poslednjih meseci glavna tema gotovo u celom svetu.

Obožavatelji popularne pevačice su ubeđeni da bi se na taj način u velikoj meri rešio njen problem i da bi sve postalo mnogo transparentnije oko slučaja starateljstva njenog oca. Takođe, njihov krajnji cilj je da se pevačica oslobodi tate, koji je poslednjih par meseci prikazan kao najveći zlikovac u Britninom životu.

megan markl i opra vinfri
Youtube 

- Bilo bi sjajno za Britni razgovarati s Oprom i otkriti joj sve - napisao je jedan korisnik.

- Ponavljajte za mnom sada: CBS predstavlja Opru sa Britni Spirs - bio je još jedan od tvitova.

Ove tvitove su pisali kako fanovi, tako i javne ličnosti koje pružaju podršku pevačici u ovim teškim trenucima.

Iako na pomenutoj društvenoj mreži ima na stotinu ovakvih molbi, Opra se još uvek nije javno oglašavala o predlogu kako svojih, ali i fanova pevačicinih fanova.

Podsećamo, prošlog meseca emitovan je novi dokumentarac o Britninom životu, koji je odmah izazvao brojne reakcije. U dokumentarcu je prikazana njena karijera, ali i medijski teret koji je pevačice doživela. Prema dokumentarcu, Britni odbija da nastupa i snima nove pesme sve dok njen otac ima starateljstvo nad njom.