Da Krisi Tajgen ima najboljeg muža na svetu, to znaju već i vrapci na grani. Ne samo što je bezuslovno voli i apsolutna joj je podrška u svemu što joj se dešava u životu, već svoju suprugu često zna i da iznenadi lepim gestovima. 

Neko će reći - gde ćeš lepše od toga što joj je tolike pesme posvetio, ali sada je ipak otišao korak dalje, pa je za svoju izabranicu iznajmio čitav restoran, kako bi njih dvoje mogli u miru da provedu romantično veče. Ima se, može se! 

I iako je ovaj gest vredan aplauza, pažnju javnosti ovog puta privuklo je nešto drugo. Naime, manekenka je za ovu priliku izabrala neobičnu kombinaciju - obukla je jednostavne svetle farmerice i žuti top od tila, koji je više podsećao na oblak, ili na pile, kako su neki rekli, nego na odevni komad, a uz sve to je ponela žutu torbicu i sandale sa vrtoglavom potpeticom. 

Krisi je na svoj profil okačila nekoliko fotografija i snimaka iz provoda, ali se pobrinula i za one koji su smatrali da su prekršili neku od karantinskih zabrana. 

"Pre nego što potpuno poludite, znajte da smo iznajmili samo za nas ovaj restoran i podržali ovaj ljupki donji istočni lokal", napisala je manekenka u opisu fotografije.

krisi tajgen dzon ledzend
printscreen/instagram/chrissyteigen 

Komentari su se, kao i uvek, samo ređali i dok su mnogi pohvalili par koji je očigledno bio veoma veseo i nasmejan, mnogi su se osvrnuli na Krisin outfit: "Kakva je to kokoška na tebi", "Zašto si pobogu obukla tako nešto", "Gledam te i ne znam šta da mislim", "Zar je ovo moda?"... 

Ipak, čini se da se Krisi nije mnogo uzrujala. Nastavila je da uživa sa suprugom, te ostaje da vidimo kakvu će modnu kombinaciju izabrati sledećeg puta.