Dugo iščekivani intervju odjeknuo je kao bomba nakon šokantnih priznanja i do sada nepoznatih činjenica o tretmanu na dvoru.

Megan Markl jedva je izdržala da ne zaplače tokom intervjua sa Oprom Vinfri, nakon priznanja da se borila i sa suicidnim mislila dok je bila u petom mesecu trudnoće.

Verovatno će se još dugo sabirati utisci nakon intervjua sa Oprom koji je prikazan milionima gledalaca širom sveta, a verujemo da će se i članovi kraljevske porodice oporavljati, nakon što je javnost saznale šokantne detalje njihovog odnosa, svet se pozabavio i drugim detaljima koji, kako kažu, nisu slučajni. Mnogi su primetili dosta neverbalne simbolike koju je Megan odlučila da uputi odabirom odeće i nakita za najiščekivaniji intervju.

Gledaoci su njenu crnu haljinu brenda Armani i beli cvet lotosa na desnom ramenu povezali sa simbolikom ponovnog rođenje i duhovnog prosvetljenja. Mnogi smatraju kako je ovim neverbalnim činom Megan zapravo poručila kako je njen život, nakon stresnog života na kraljevskom dvoru, napokon procvetao preseljenjem u Ameriku.

''Sa korenjem u blatu lotos svako jutro iznad površine vode donosi predivni svet što se povezuje s ponovnim rađanjem. S idejom odbijanja da se prizna poraz, ovaj cvet je gotovo nemoguće ne povezati sa nepokolebljivom verom i to posebno verom u sebe'', pišu strani mediji.

megan markl i princ hari
Youtube 

U ovom intervjuu osećala se i prisutnost princeze Dajane, pažljivo odabranom narukvicom brenda Cartier iz kolekcije nakita pokojne princeze koju je Megan nosila. Vrednost se procenjuje na više od 20.000 evra, a osim što se smatra vrednim porodičnim nasleđem, narukvica je zanimljiva i po tome što je princ Hari za izradu vereničkog prstena za Megan upotrebio dva vredna kamena sa narukvice.

Zbog uspravnog stava i pomalo ukočenog držanja gledaoci su u čudu koliko vojvotkinja od Saseksa svesno imitira suprugu Harijevog prastrica Edvarda VIII.Valis Simson je kao i Megan bila Amerikanka i razvedena, a brak s njom je njenog supruga koštao prestola.