Danas kada se trendovi vrtoglavo menjaju i neretko nailazimo na neukusne i pogrešne modne kombinacije, kada smo okruženi prenapadnošću u modnom izrazu, kada je jednostavnost zanemarena, pogledamo onu lepšu stranu i shvatimo da ovde ima devojaka koje s pravom možemo uvrstiti na listu trendsetera

Anastasija Grujić

Upečatljivost i jasan modni izraz

Svaka njena odevna kombinacija je promišljena. Ima jasan modni izraz i na njoj sve izgleda uredno, besprekorno i skladno.

Način na koji nosi ovogodišnji modni trend kratkog džempera na kopčanje inspiriše nas da upravo isprobamo isti takav.

Anastasija Grujić
Marija Timotijević 

Vanja Pantin

Urbana jednostavnost

Vanja je godinama na modnoj sceni i uvek je davala odličan stilski primer devojkama. Svaki put nas iznenadi neočekivanim detaljima koje unosi u svoje kombinacije, a način na koji kombinuje jednostavne odevne komade je jedinstven i gotovo je nemoguće ne primetiti je na ulici.

Vanja Pantin
Marija Timotijević 

Anja Živanov

Smelost i autentičnost

Ona je mlada i predstavnik je generacije Z. Kada pogledate njen Instagram profil, prva pomisao vam je da ova devojka nije sa ovih prostora. Njen estetski prikaz podseća na stil popularnih mladih svetskih influenserki. Urbano, smelo, jedinstveno i trendi su reči koje opisuju njenu estetiku.

Anja Živanov
Marija Timotijević 

Nađa Stanojević

Prefinjena ležernost

Njeno iskreno obraćanje devojkama čini je još zanimljivijom. Pravi je pokazatelj kako jednostavnost u modnom izražavanju uz širok osmeh privlače najviše pažnje. Nežni, neupadljivi tonovi koje voli da nosi pristaju joj tako dobro da vrlo lako bude primećena.

Nađa Stanojević
Marija Timotijević 

tekst: Tijana Žunić